Ведуча телевизинной програми на каналі 1+1 «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко, яка в четвертий раз стала мамою 5 грудня, а вже через кілька днів вийшла на роботу, зворушила мережу своєю ніжною фотосесією її новонародженого сина. На фото, якими поділилася Валентина у своєму профілі в Instagram, маленький Андрійко мирно спить в різних одязі і позах.

Кесарів розтин без медиків: незабаром роботи будуть приймати пологи

«Час швидко минає і мій Андрійко зростає, та й я теж стаю дорослішою, але на цих фото ми назавжди залишимося саме такими», — пише щаслива мама.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Відома українська ведуча повернулася на роботу через 3 дні після пологів: головне - бажання

За запевненням Хамайко, робота з новонародженим була зовсім не складною. «Було таке відчуття, що все навколо завмерло. У студії було по-особливому затишно і тепло. Напевно, так, як у мами в животику, тільки більше світла», — поділилася телеведуча.

Зйомка зайняла кілька годин. Андрійко майже весь цей час міцно спав і не прокидався, навіть коли фотограф Настя Кондратенко його переодягала.

Нагадаємо, слідом за Тодоренко народила відома українська телеведуча: зворушливі кадри. В родині це вже другий хлопчик. Валентина розповіла про подію на своїй сторінці в Instagram, поділившись зворушливими фото.

Як повідомляв "Знай.uа" Топалов забрав Регіну Тодоренко з новонародженим сином з пологового будинку: ексклюзивні кадри.

Зіркова пара Тодоренко і Топалов вперше стали батьками. Цікаво, що на відміну від інших зірок, ведуча "Орла і Решки" вибрала для появи первістка звичайний пологовий будинок.

Також "Знай.uа" писав, що чоловіка Тодоренко застукали з іншою жінкою: найгарячіші фото таємницею подружки Топалова.

Нещодавно відомий російський співак Влад Топалов засвітився на знімку з моделлю Кірою Арсениной. У мережі відразу ж заговорили про таємний роман чоловіка Регіни Тодеренко, і його можна зрозуміти: російська світська левиця дійсно виглядає спокусливо.