У Донецькій області створили військово-цивільну адміністрацію міста Волноваха.

Відповідне рішення прийняв президент України Петро Порошенко. Про це йдеться в указі глави держави №12/2019 від 17 січня, передає 24 канал.

"Згідно з документом, командувач Об'єднаних сил, голова Донецької ОДА має здійснити заходи, пов’язані з утворенням військово-цивільної адміністрації у Волновасі", - йдеться уповідомленні.

Зазначається, що указ набуває чинності з дня опублікування.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зараз на підконтрольних Україні територіях Донбасу функціонує більше десяти військово-цивільних адміністрацій.

"Донецька і Луганська обласні ВЦА були створені в березні 2015 року. Ще п'ять районних військово-цивільних адміністрацій в Донецькій області і дві міських в Луганській області поблизу лінії розмежування були створені в серпні того ж року," - повідомляється.

Також зазначається, що у листопаді 2016 року була створена ВЦА у Зайцевому Донецької області, Золотому та Катеринівці Луганської області, а в травні 2017 року – у Торецьку Донецької області.

Нагадаємо, Порошенко підписав таємне рішення Турчинова: термінове озброєння

З'явилася інформація, що президент України Петро Порошенко днями ухвалила таємне рішення Ради національної безпеки і оборони України (СНБОУ) про основні показники державного оборонзаказа. Відомо, що замовлення для армії передбачено на 2019-2021 роки.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Військові погодили план "зачистки" Донбасу: справа кількох місяців

Повністю звільнити окупований путінськими головорізами Донбасс за шість місяців - реальне завдання, проте така операція позбавлена сенсу, так як місцеве населення продовжує зазнавати кремлівській пропаганді і вірить в "фашизм" в Україні.

Також Знай.ua" писав про те, що В результаті обстрілу терористами вантажівки ВСУ постраждали 10 бійців

Внаслідок вибуху розстрілу вантажівки на Донбасі постраждало десять українських військовослужбовців, п'ятеро з яких отримали поранення, інші – різні ступені контузії.