Синоптики розповіли, що стихія 21 січня зустріне українців морозами, дощами та мокрим снігом.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, 21-22 січня збережеться доволі хмарна погода. Так, завтра, 21 січня у південних, центральних та східних областях України стихія принесе сніг, на півдні та у Приазов'ї з стихія порадує українців дощем, місцями налипання мокрого снігу.

Температура вночі 6-11 °, вдень 1-6 ° морозу (22 січня в північних, центральних і східних областях вночі 10-15 °, вдень 5-10 ° морозу); на півдні та Закарпатті 21 січня вночі 0-5 ° морозу, вдень від 2 ° морозу до 3 ° тепла, 22 січня вночі 4-9 ° морозу, вдень 0-5 ° морозу.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Крім того варто відзначити, що 23-24 січня, синоптики розповіли, що прогнозується невеликий сніг у південній частині та місцями в центральних областях помірний сніг, на півдні з дощем; в західних областях без істотних опадів

Температура вночі 7-13° морозу, на Лівобережжі до 15°, вдень 3-9° морозу; на півдні вночі 0-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Разом з тим варто відзначити, що більше 6 тисяч рейсів скасували в США через негоду, яка викликана сильними снігопадами. Синоптики прогнозують, що найближчим часом негода триватиме.

Наголошується, що найбільші труднощі виникли у пасажирів на Середньому Заході і Північному сході США.

В аеропорту Омахи, штат Небраска, літак викотило за межі злітно-посадкової смуги, аеропорт був повністю закритий на кілька годин.

Повідомляється, що з 150 пасажирів ніхто не постраждав.

Як кажуть фахівці сайту FlightAware, США скасували і затримали 6 783 рейсів

Наслідки снігопадів можуть торкнутися більше 100 мільйонів людей у багатьох штатів від Міссурі до Мена. В містах Чікаго, Детройт і Клівленд вирує хуртовина, а південніше, в Мемфісі (штат Теннессі) і Джексона (штат Міссісіпі) гримить грім і б'ють блискавки. У Нью-Йорку (штат Нью-Йорк) та Філадельфії (штат Пенсільванія) у суботу очікується сніг з дощем, які майбутньою ніччю через потепління зміняться рясними опадами.

Губернатор Нью-Йорка Ендрю Куомо на час заборонив водіння автофургонів з причепами та автобусів на більшій частині доріг штату. Це розпорядження вступить в силу в 15:00 (22:00 за Києвом). Компанія "Амтрак" (Amtrak) через негоду обмежила на території штату рух пасажирських поїздів і електричок в суботу і неділю.

Нагадаємо, цифри на градуснику українців змусять хвилюватися, аномальні гойдалки в дії.

Як повідомляв "Знай.ua", глобальне потепління перетворить світ на брудну калюжу, льодовики тануть шаленими темпами.

Також "Знай.ua" писав, що невгамовна стихія зробить українцям боляче.

Синоптики розповіли, якою буде цьогорічна зима в Україні