ПриватБанк у березні цього року запускає нову версію Приват24 для Android і iOS.

За словами керівника електронного бізнесу «ПриватБанк» Сергій Харитич, відтепер сервіс буде працювати без Corezoid - цифрового ядра, розробленого в Приват24 ще до націоналізації. Представники банку повідомляють, що в оновленому Приват24 зовсім не залишилося старого коду.

ПриватБанк зупинить операції за картками: що відбувається

«У нас закінчився контракт. У старого цифрового ядра є переваги, але у нього все ж є і багато недоліків – забагато збоїв у роботі банку були викликані саме цим», – повідомив Сергій Харитич.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Депозити в ПриватБанку просто зникають, українці у паніці: рахунки спорожніли

Він відзначив, що розробка нового додатку велася з серпня 2018 року. Перехідний період заплановано до кінця 2019 року – до цього моменту буде працювати стара версія приват24. Він сказав, що це внутрішня розробка, і відзначив, що обіцяють ще новий дизайн.

Колишньому керівникові центру електронного бізнесу «ПриватБанку», Олександра Витязю, належить платформа Corezoid. Він покинув банк після націоналізації.

Нагадаємо, популярний додаток для Android дозволяє красти дані.

Один з найпопулярніших мобільних файлових менеджерів ES File Explorer приховує у своєму коді небезпечну вразливість. За словами французького дослідника в галузі безпеки Баптиста Роберта, через це додаток можна отримати доступ до даним інших користувачів, причому зробити це непомітно, а головне - віддалено.

Як повідомляв "Знай.uа", ПриватБанк приголомшив клієнтів: картки перестануть діяти.

"ПриватБанк" зупинить операції з картами в ніч з 12 на 13 січня. Ці заходи були прийняті, щоб провести черговий етап регламентних робіт з модернізації процесингового центру.

Про це передає прес-служба "ПриватБанк"

Також "Знай.uа" писав, що цей додаток продовжить життя вашого смартфона.

Програмісти з Університету Ватерлоо тестують додаток, який дозволить збільшити час автономної роботи смартфона. І це не якесь чергове уявне додаток, який просто закриває фонові програми на кілька хвилин, щоб показати радують користувача цифри.