Вранці 23 січня Автостанції водій повідомив в поліцію Павлограда, що хлопчик без супроводу дорослих намагається виїхати на автобусі в Дніпро.

В той час, коли поліцейські виїхали на місце, побачили там 9-річного Матвія, який вже знайомий поліції. Про це повідомив павлоград.dp.ua

6-річний хлопчик став відомим у всьому світі перукарем. Його аккаунт зібрав вже 1.5 мільйона передплатників

В цей раз хлопчика тимчасово прибудували в дитяче відділення міськлікарні №1. Мати дитини почала бити на сполох лише близько 10 вечора. Ще за минулий випадок їй загрожує позбавлення батьківських прав.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В Кривому Розі загубився хлопчик, але службовий собака показала поліцейським, як треба працювати: зворушлива історія спасіння

Як раніше сообщось, дев'ятирічний житель Павлограда потайки приїхав в Дніпро «на заробітки».

Нагадаємо, киянин героїчно врятував життя бабусі з онукою: їх чекала вірна смерть.

Як повідомляв "Знай.uа" в американському містечку близько 100 років діти не могли пограти в сніжки. Кмітливий 9-річний хлопчик це змінив.

Северанс – американський містечко, розташований в штаті Колорадо. Тут майже 100 років діяв вельми незвичайний заборона – на гру в сніжки. Його зовсім недавно скасували. Все завдяки 9-річному школяреві.

Восени цього року хлопчик по імені Дейн Бест відправився на екскурсію в мерію разом зі своїми однокласниками. Тут вони дізналися про дивні закони, що діють у Северансе.

Також "Знай.uа" писав, що 12-річний хлопчик, що зображає дівчинку, заробив на будинок і став зіркою Instagram. Постраждала тільки мамина косметичка.

Незвичайний спосіб заробити придумав 12-річний хлопчик імені Ніс, проживає в провінції Пхангнга Таїланду. Він став зіркою соцесетей і прославився в країнах Азії завдяки тому, що переодягається в дівчинку.

Юнак переодягається в жіночий одяг, приміряє аксесуари, знімає онлайн-уроки з нанесення макіяжу.

Публікуються Несом фотографії дівочої одязі, туфлях на підборах, в перуках і при макіяжі користуються великою популярністю. Тільки в Instagram у нього більше 280 тисяч передплатників.