У четвер, 24 січня, через складні погодні умови в столичному аеропорту "Київ" був скасований вечірній рейс в Одесу.

Про це повідомили обурені пасажири у соціальних мережах.

Обурення виникло не через відміну рейсу, а в першу чергу через те, що авіаперевізник самоусунувся від надання допомоги пасажирам, які були змушені влаштовуватися на нічліг самостійно.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про цю ситуацію в соціальних мережах повідомив одесит Вадим Громов.

"Представники" Мотор Січ "просто примудрилася повністю відключиться від безпосереднього спілкування і всього того, що відбувається в терміналі аеропорту, коли всім своїм порятунком і виходом з ситуації, що склалася займалися самі авіапасажири цього рейсу", - розповідає чоловік.

А адвокат з Одеси Рубен Степанян опублікував відео з нічного аеропорту, де застрягли кілька десятків пасажирів з скасованого рейсу.

Geplaatst door Vadym Gromov op Woensdag 23 januari 2019

Журналісти нагадують, що на рейс зареєструвалися 42 людини, однак через густий туман рейс кілька разів переносили і врешті-решт скасували. Також повідомляється, що менеджер авіаперевізника втік, кинувши стійку обслуговування, а люди залишилися одні в порожньому будинку аеровокзалу. Багаж летіли до Одеси через Київ (люди, в основному, поверталися з-за кордону), вивантажили на сніг поруч з терміналом.

Нагадаємо, через потужний і тривалий снігопад в українській столиці в головному аеропорті країни "Бориспіль" попередили про зміну в розкладі авіарейсів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби аеропорту.

Як повідомляв раніше Знай.ua, цього року аеропорти підкинули українцям масу проблем, витрат та зіпсованих нервів.

аеропорт
аеропорт

Далеко не кожен пасажир знає, що він має право вимагати від летовищ у разі виникнення форс-мажорних ситуацій, наприклад, коли ваш рейс відклали та чекати доводиться годинами.

Також Знай.ua писав про те, що у мережі з'явилося відео із захопленого терористом літака російського "Аерофлоту", який здійснив вимушену посадку у Ханти-Мансійську.