Вдень у п'ятницю, 24 січня, на телефон 102 в Миколаєві надійшло повідомлення про те, що близько десятка озброєних невідомих людей в масках напали на офіс фірми, яка займається встановленням металопластикових вікон.

За вказаною в повідомленні адресою, розташованою на перетині вулиць Наваринської і Великої Морської, протягом лічених хвилин прибули кілька екіпажів патрульної поліції, після чого і бійці поліцейського спецназу «Тор», екіпіровані по-бойовому. Крім них, до місця події приїхали також два автомобіля охоронної фірми.

Як стало відомо, всередині офісу та на вулиці біля нього дійсно знаходилося кілька людей, проте всі вони не мали при собі зброї, були без масок, одягнені у звичайний одяг і в спокійній мирній обстановці спілкувалися з менеджерами.

Популярні новини зараз
"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Правоохоронцями було встановлено, що всі громадяни, які прибули в офіс, представляли інтереси клієнта. В останнього виник конфлікт з даною фірмою з виробництва вікон через невиконання останньою взятих на себе зобов'язань.

Після того, як спецназівці впевнилися, що їх допомога не потрібна, вони поїхали, а співробітники поліції залишилися для оформлення документів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що один з пасажирів російського внутрішнього авіарейсу за маршрутом Сургут – Москва зажадав негайно направити літак в Афганістан прямо під час рейсу, в результаті чого була проведена екстрена посадка. Як розповіли в агентстві: "Попередньо відомо, що чоловік міг бути психічно нездоровий".

Як повідомляв портал "Знай.га": у Києві скоєно напад на правозахисників і журналістів, які розслідували незаконний видобуток піску на Видубичах. Як розповів один з учасників конфлікту, по приїзду на місце незаконних розкопок, він з товаришами піддався атаці озброєних людей, які забезпечували проїзд навантаженим вантажівкам. Крім того, охоронці пошкодили авто сокирою, розбили вікна, а також забрали в одного з журналістів сумку з грошима і документами.

Також "Знай.га" писав, що на Харківщині чоловік раптово відкрив стрілянину, в результаті чого кульове поранення отримав випадковий перехожий.