У ПриватБанк розповіли про вражаючі нововведення, які значно спростять життя українців.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, відзначається, що за допомогою існуючих нині мобільних додатків та інтернет-банкінгу "Приват24" в 2019 році можна буде реєструвати картку.

Відомо, що при вступі у дію оновлення для отримання нової особистої карти вже непотрібно буде вистоювати черги у відділеннях банку, адже операцію можна буде виконати за допомогою мобільного додатку.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"Будучи клієнтом банку, можна буде отримати карту прямо в мобільний телефон, токенізувати її і починати платити. І тільки тоді, коли знадобиться пластикова карта – можна буде її замовити і отримати у відділенні пластик", – повідомив Шабан.

Також він додав, що всі необхідні дії для перевипуску карток можна було зробити в мобільному додатку. Але для цього слід спочатку зареєструватися в Приват24.

Після необхідних дій в інтернеті, українець зможе отримати реальну карту в будь-якому відділенні банку.

Разом з тим варто відзначити, що останнім часом банки все рідше вирішуються мати справу з зношеними і старими купюрами іноземної валюти. Банки легко відмовляються приймати купюри, які навіть незначно постраждали.

Українці останнім часом все частіше скаржаться, що купюри з незначними пошкодженнями, але які зберегли ознаки платіжності, банки просто не приймають. А це при тому, що по інструкції НБУ вони зобов'язані це робити.

Захмарну комісію виставляють на старі банкноти. А беруть їх лише на інкасо. У службах підтримки двох державних банків, які проводять роботу з зношеними грошима іноземних емітентів - Ощадбанку та Укрексімбанку, це підтвердили.

За таких обставин в українців фактично не залишається легальних способів збути з рук випрані і постраждалі в інших колотнечах долари і євро. Адже запропоновану банками процедуру складно назвати зручною.

"Ключова причина, яка змусила українських банкірів піти на жорсткість умов приймання таких банкнот – ризики. З-за складної політичної ситуації в нашій країні ймовірність взяти "терористичні" або "корупційні" гроші різко зросла. Та й в обігу іноземної валюти їх частка збільшилася. Простіше кажучи, банки просто перестраховуються – нехай рішення по кожній купюрі приймають в Штатах і ЄС. Так і безпечніше, і дешевше. Адже для належної експертизи потрібна дорога техніка та експерти", - пояснив фінансовий аналітик Василь Невмержицький.

Нагадаємо, ЄС готується позбутися євро.

Як повідомляв "Знай.ua", ПриватБанк принизив українського героя.

Також "Знай.ua" писав, що курс долара різко підскочив в Україні.

ПриватБанк. Мене розвели