У анексованому Росією Сімферополі осквернили пам’ятник "зеленим чоловічкам" Володимира Путіна, які незаконно захоплювали півострів у 2014 році.

Про це стало відомо із публікації у Twitter блогера "Кримський бандерівець".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Крим. У Сімферополі чоловік облив червоною фарбою пам’ятник окупантам, який вони назвали пам’ятником "Ввічливим людям". Чоловіка вже затримали. Пропагандони повідомили, що він зробив цей вчинок, так як "незадоволений владою". Подробиць поки немає", – пише блогер.

Українці активно коментують цю новину у соцмережах.

"Припишуть— образу почуттів віруючих", "Пам’ятник закраскоточив…", "Починається, скоро партизанити почнуть. Ви думаєте люди які продали Україну, захочуть повернути? Доведеться відповідати за зраду (присягу), кредити (квартири, машини) і багато іншого. Вони собі петлю одягли в 14 році, назад шляху немає", – пишуть користувачі.

Нагадаємо, окупований Росією Крим за п'ять років незаконної влади - занепав. Довкола бруд, темрява і брехливі обіцянки.

Про це розповів кримський журналіст Олександр Дремлюгін. За його словами, рідний Сімферополь перетворився на "помийну яму", передає Обозреватель.

"Скоро п'ята річниця "російської весни" в Криму. Не знаю, в кого як, але в моєму районі (Ж/Д вокзал) нічого не змінилося. Навіть гірше стало: діряві дороги і розбиті тротуари зруйнувалися ще більше. Скрізь сміття і бруд. Вночі темно, як у д*пі, тому що не горять ліхтарі. Машин тепер більше, тому їх паркують на клумбах, галявинах і дитячих майданчиках. І така х*рня майже всюди в місті, яке перетворилось у велику помийну яму. А ми живемо, як у гетто, як свині в заср*ному хліві", — розповів Дремлюгін.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у окупованому РФ Севастополі у неділю, 6 січня,під час вечірніх святкових служб з нагоди Різдва Христового співали колядки українською мовою.

Також Знай.ua писав про те, що стало відомо про нові обшуки населення окупантами у анексованому Криму.