Бред Пітт закрутив роман з Шарліз Терон

Нещодавно світ шоу-бізнесу потрясла новина про те, що Бред Пітт, який так довго і зі скандалами розлучається з Анджеліною Джолі, закрутив новий роман. І не ким небудь, а з самої Шарліз Терон.

У ЗМІ з'являються все нові і нові "докази" їх відносин, а також, паралельно з цим, і спростування - мовляв, такого бути не може і вони бачилися лише раз у житті.

ПриватБанк вирішив обчистити українців по повній

Найбільша фінансова установа України - "ПриватБанк" - незабаром підвищить плату за свої послуги.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Він розповів, що в сучасному світі платити через касу - абсолютно безглуздо, так як у банку створена розвинена система самообслуговування і віддаленого банкінгу.

У Росії відняли Крим

У мережі з'явилося відео, як під час виставки Куїнджі в Третьяковській галереї в Санкт-Петербурзі вкрали картину "Ай-Петрі. Крим".

зокрема, відомо, що під час виставки злодій на очах присутніх просто зняв картину зі стіни і забрав з собою. Як стало відомо пізніше він дістав з рами, після чого безперешкодно зник з місця злочину.

Францію на "Євробаченні" представлятиме андрогін Білал Ассане

У Франції вже визначили, хто в цьому році представлятиме країну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення". На нього поїде 19-річний андрогін, співак, автор пісень і відеоблогер по імені Білал Ассане.

Композиція юнаки "Roi" ("Король"), яку Білал повезе до Тель-Авіва, написана ним разом з групою Madame Monsieur, минулорічними учасниками конкурсу. Це пісня про прийняття себе.

Друг Зеленського розповів про дитинство слуги народу

Минуле кандидата в президенти України Володимира Зеленського розкрив його друг дитинства. Про юнацтві керівника студії "Квартал 95" розповів його співвітчизник з Кривого Рогу Сергій Жуков.

"Якщо порівнювати зі шкільним періодом, то Вовка не сильно змінився. Він завжди міг захопити чим завгодно. Сам захоплювався і сценою, і музикою, і спортом — займався важкою атлетикою", - розповідає товариш кандидата в президенти.