Наталка Діденко у своєму аккаунті на Facebook повідомила підписникам, що з України пішли морози зі снігопадами, але їм на зміну прийшли туманний сніг і відлига.

Січень вже старенький і вибрикувати якимись там хуртовинами та щипати морозами молодиць за щоки йому вже не випадає. Спокійненько, хмарненько, тепленько, часом пустити старечу сльозу з дахів будинків - оце вже більше підходить поважного віку січню.

Згідно з прогнозом Наталки у середу в Україні буде дуже тепло, температура повітря сягне від +1 до +5 градусів, на півдні від +4 до +9 градусів, а в Криму ще вище – до +14 градусів. Однак найхолодніше буде у західних областях країни – вночі температура буде від -1 до -3 градусів, а вдень від -2 до +2 градусів.

Також синоптик розповіла про опади. У більшості областей України буде дощ з мокрим снігом і дощ, і тільки південний-схід стане винятком, опадів не буде. Через відлигу сніг буде танути, а отже, на нас чекають крижані калюжі, бурульки, зсуви снігу з льодом і озера сніжної каші.

У столиці нарешті теж тепло, 30 січня тут буде від +2 до +4 градусів. У Києві пройде дощ і мокрий сніг. Водії та пішоходи, будьте обережніше, тому що з'являться тумани.

Популярні новини зараз
У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У своєму повідомленні народний синоптик сказала, що така погода завершить січень і розпочне лютий.

Затягнене хмарами небо будитиме елегійний настрій, хилитиме голову на клавіатуру, сприятиме читанню похмурих віршів та бурчанню - не піддавайтеся! Це ж перші репетиції весни)

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Львів – вдень +2…+4, вночі -3…-5

Івано-Франківськ – вдень +2…+4, вночі -3…-5

Тернопіль – вдень +2…+4, вночі -3…-5

Чернівці – вдень +2…+4, вночі -4…-6

Хмельницький – вдень +2…+4, вночі -3…-5

Луцьк – вдень +1…+3, вночі -3…-5

Рівне – вдень +1…+3, вночі -3…-5

Житомир – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Вінниця – вдень +3…+5, вночі +1…+3

Одеса – вдень +7...+9, вночі +3...+5

Миколаїв – вдень +8...+10, вночі +4...+6

Херсон – вдень +7...+9, вночі +3...5

Сімферополь – вдень +8...+10, вночі +3…+5

Кропивницький – вдень +4…+6, вночі +1…+3

Черкаси – вдень +3…+5, вночі +1…+3

Чернігів – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Суми – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Полтава – вдень +3…+5, вночі +1…+3

Дніпро – вдень +5…+7, вночі +2…+4

Запоріжжя – вдень +6...+8, вночі +2...+4

Донецьк – вдень +2...+4, вночі -2...-4

Луганськ – вдень +2…+4, вночі -3...-5

Харків – вдень +2…+4, вночі -3…-5

Київ – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Нагадуємо, ПриватБанк потрапив у жахливий скандал з вигаданими боргами. Таких шахраїв ще пошукати треба. Скандал з клієнтом через борги по карті які ставить йому банк навіть після перемоги клієнта в судах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптик зробив несподіваний прогноз на лютий. Сніговий апокаліпсис відміняється. Народний синоптик Володимир Деркач розповів, що в цьому році в лютому не буде сильних морозів і хуртовин. Вночі очікується невелике зниження температури, а вже вдень практично по всій території України цей показник буде вище нуля.

Погіршення погодних умов, на думку синоптика, варто очікувати з 20 чисел лютого. Тоді можливе різке похолодання і періодичні опади.

Нагадуємо Світлана Фус — популярний український дієтолог, експерт по здоровому харчуванню, розповіла всю правду про цукор і напої, в яких він міститься.

Погода б'є температурні рекорди