У середу, 30 січня, стало відомо про важливі зміни, які готує для українців Приватбанк.

ПриватБанк
ПриватБанк

Про це стало відомо із заяви прес- служби фінансової установи.

У повідомленні йдеться, що Приватбанк випускатиме картки китайської платіжної системи UnionPa.

Зараз у банку налагоджують обслуговування таких карт, а випускати їх почнуть у квітні-червні цього року. У Приватбанку переконані, що на такі картки буде попит попри популярність Visa та MasterCard.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Приватбанк
Приватбанк

Нагадаємо, "ПриватБанк" анонсував нову послугу, яка стосується спрощеної схеми обміну валюти.

обмін валют
обмін валют

Про це у вівторок, 29 січня, повідомила на прес-служба фінансової установи.

У повідомленні йдеться, що з 7 лютого у мобільному інтернет-банкінгу "Приват24" буде доступна нова послуга з обміну валюти.

ПриватБанк
ПриватБанк

За даними банку, у клієнтів банку в мобільному додатку з'явиться можливість продавати і купувати валюту (долари США і євро). Такий обмін валют можна зараховувати на валютні карти або на депозити з банківських карток в гривні у рамках встановленого НБУ ліміту до 150 тисяч гривень.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ПриватБанк анонсував випуск терміналів самообслуговування з підтримкою FaceID.

ПриватБанк
ПриватБанк

Це означає, що термінал зможе розпізнавати обличчя клієнта. При цьому використовувати PIN-код, як це відбувається на даний момент, стане не обов'язково.

Для того, щоб скористатися послугою, необхідно авторизуватись. Для цього клієнту прийде push-повідомлення в додаток Privat24, яке буде потрібно для підтвердження виконуваної операції. Якщо ж клієнт не бажає авторизуватися для входу, то може, як раніше, використовувати PIN-код, про що повідомляє прес-служба банку.

ПриватБанк
ПриватБанк

Нова технологія на даний момент знаходиться на стадії тестування. Примітно, що точність роботи камер залишає бажати кращого – замість клієнта вони можуть розпізнати сторонню людину, яка стоїть у черзі позаду. Термінали будуть ідентифікувати людину за позицією вух і очей. У прес-службі уточнили, що зміна зачіски на впливатиме на результат операції.

Також Знай.ua писав про те, що після зухвалого пограбування в селищі Оженин Рівненської області держбанк "ПриватБанк" заявив про нагороду в розмірі 75 тисяч за інформацію, яка допоможе зловити злодіїв.