Відомий астролог Влад Росс в день народження бологероміністра Уляни Супрун, 30 січня, зробив вельми цікавий прогноз про її майбутнє в Україні. Своїм прогнозом експерт поділився з українськими ЗМІ.

"Річний гороскоп Уляни Супрун говорить про те, що зовсім скоро вона відправиться геть, швидше за все, повернеться до себе на батьківщину. У будь-якому разі, в Україні її вже не буде", - заявив астролог.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

За інформацією астролога, в 2019 році на Супрун чекають далекі мандри, переїзди і, зрештою, повернення на батьківщину. Для неї сприятливим періодом буде осінь.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Влад Росс заявив, що Супрун, швидше за все, в Україні не буде вже у другій половині 2019 року, а, може, навіть раніше. Її чекає та ж доля, що і більшу частину іноземців, які були в нашому уряді, але довго там не протрималися, і в Україні про неї дуже скоро забудуть. Та ж доля, за словами астролога, чекає і на реформу охорони здоров'я.

Астролог припускає, що до влади в Україні у 2019 році прийдуть абсолютно нові люди. А так як нинішня реформа охорони здоров'я мало кого в Україні влаштовує, то наступного президента України, вона, тим більше, не влаштовуватиме.

Варто нагадати, що Міністерство охорони здоров'я України заявило, що не буде оголошувати епідемію кору країни. Про це заявила виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун.

"Ми не будемо оголошувати епідемію", - сказала Супрун.

В Україні необхідно розширити доступність до вакцин від кору. Як повідомила Уляна Супрун, зараз є 1 млн вакцин по регіонах, а також майже 400 тис. доз на складах додатково.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що все ще визиваєте швидку допомогу під час високої температури? Не хвилюйтеся, більше цього робити не треба. Здивуєтеся – чому, тоді запитайте про це у виконуючого обов'язки міністра охорони здоров'я Уляни Супрун. Саме вона порадила забути про лікарів у таких випадках.

Нагадаємо, Уляні Супрун – 56: топ маловідомих фактів про скандальну "реформаторшу".

Як повідомляв Знай.uа смертельний грип косить українців: як не захворіти.

Знай.uа писав, Супрун розповіла, як подешевшали ліки: всім, хто не бачить, протерти очі.