Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський йде у відрив: як комік обійшов динозаврів української політики

31 січня 2019 року політики дуже здивувалися дослідженнями, які показали, що рейтинг Зеленського вище всіх, хоча до цього мало хто сприймав шоумена серйозно. Соціологи пророкують і подальше зростання рейтингу коміка, що викликало закономірне питання – що сприяло такому зростанню популярності Зеленського?

пожежа
пожежа

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зірковий будинок в Москві охопило полум'я, є загиблі: фото

У центрі російської столиці сталася масштабна пожежа в так званому "зірковому будинку", про що повідомляє Telegram-канал Mash. Як стало відомо, в цьому будинку знаходяться квартири оперної співачки Любові Казарновської, акторки Інгерборге Дапкунайте, художника Нікаса Сафронова. Згідно з отриманими даними, пожежа почалася в квартирі доньки музиканта Юрія Башмета, при цьому сама жінка не постраждала.

Виплати при народженні дитини: українців насмішили новими сумами

В Україні змінили розмір грошової допомоги від держави сім'ям, у яких народжуються діти. Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй особистій сторінці в Facebook.

"Кожна сім'я, в якій народжується дитина, отримує від Уряду допомогу – 41280 грн. З яких 10 320 грн - одразу, решту - рівними сумами щомісячно протягом трьох років", - йдеться в повідомленні.

Влада без допомоги Януковича робить батони "золотими"

За рік в Україні подорожчали практично всі продукти. Не винятком став один з найулюбленіших і раніше доступних хлібо-булочних виробів - батон. Сьогодні він став практично "золотим". Про це писав на основі моніторингу цін на продукти харчування директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко на сторінці в Facebook.

Приватбанк
Приватбанк

ПриватБанк залишив мільйони українців без готівки: що відбувається

ПраватБанк почав блокувати популярну серед клієнтів послугу - зняття готівки без банківської карти. Причин цього поки не пояснюють. Про це пишуть користувачі соціальної мережі Twitter.