Ми розповімо про найважливіші події, які відбулися в Україні та світі у четвер, 7 лютого.

У Києві легковик влетів у вантажівку і "накивав шинами": копи швидко наздогнали, відео

У четвер, 7 лютого, у Києві на вулиці Олени Теліги автівка вилетіла з дороги прямо на тротуар. Про це повідомляє Київ Оперативний та публікує відео з місця аварії. Крім цього, автомобіль зіткнувся із вантажівкою та налетів на стовп та парапет, після чого водій намагався втекти з місця ДТП. Проте винуватець ДТП був затриманий, а на місце аварії одразу ж викликали поліцію.

Вертоліт Путіна розбився у Венесуелі, все терміново засекретили

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
У четвер, 7 лютого, стало відомо про катастрофу російського літака у Венесуелі.

У повідомленні йдеться, що у Венесуелі в ході військових навчань розбився бойовий вертоліт Мі-35 російської зборки.

У результаті інциденту постраждали п'ятеро людей. Вони були доставлені в лікарню з численними травмами.

Дежавю по-українськи, або обіцянки кандидатів у президенти: наркотики від Безсмертного, півмільйона на дитину від Бойка і розстріли від Ківи

Практично всі обіцянки в передвиборчій кампанії абсолютно всіх кандидатів у президенти дублюють один одного. Але трапляються і винятки.

Отже, хто що обіцяє українцям заради голосів на виборах президента України.

ПриватБанк зізнався, що за українцями жорстко стежать

Банки щоденно створюють величезний потік інформації, сюди входять і персональні дані клієнтів. Після укладення договору, клієнт віддає все: своє ім'я, адресу, місце роботи, контакти родичів. Так, у банків є копії важливих документів, і навіть фото.

І більш того, клієнт продовжує відправляти банку інформацію про себе: де був, що, коли і на яку суму купував, коли платив за кредитами, а коли – ні. Все це відбувається після відкриття рахунку.

Перед виборами зарплати українців раптово зростуть: скільки отримаємо у лютому

Працівникам бюджетної сфери обіцяють більшити виплати. Вже в лютому 2019 оклади зміняться, щоправда суттєвого покращення годі чекати.

Зазначимо, всі оклади і ставки формуються за єдиною тарифною сіткою. Вона ділить фахівців на 25 розрядів, які залежать від кваліфікації і посади. Так, згідно сітці, ректор і проректор вузу мають 22-24-й тарифні розряди, а вчитель і викладач - 10-14-й.