На Новій Пошті змінилося керівництво. Про це стало відомо з повідомлення Today.ua. Повідомляється, що це не може не позначитися на роботі компанії і на рівні її обслуговування клієнтів. Яким чином і що відбувається? Розбиралися журналісти.

Відтепер відомий бізнесмен і "батько українського інтернету" Олександр Ольшанський, який увійшов до складу Наглядової ради "Нової пошти", буде відповідати за розвиток IT та digital-напрямків. "Нова пошта" розповіла, що нова посада Олександра Ольшанського – незалежний директор.

Олександр Ольшанський

За словами одного з найвідоміших інтернет-підприємців в Україні Олександра Ольшанського, його обов'язки – це розвиток IT-продуктів компанії, в тому числі і мобільного застосування. "Нова пошта" буде робити його більш зручним для українців.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Нова пошта" для мене – це втілення української мрії: гігантська компанія, лідер ринку, створений з нуля звичайними підприємцями без участі держави, без "приватизації", без "тату" і "мам", а тільки за рахунок наполегливої праці і підприємницького таланту, – підкреслив IT-підприємець Олександр Ольшанський (на фото).

Повідомляється, що Олександр Ольшанський стояв біля витоків створення Інтернет Асоціації України та мережі обміну трафіком UA-IX. У 1999-2003 рр. очолював об’єднання найбільших українських інтернет-провайдерів (Digital Generation і IP Telecom, Relcom) і фактично є одним з батьків-засновників українського інтернету. Сьогодні він займає посаду президента Internet Invest Group, куди входять, зокрема, такі найбільші українські інтернет-компанії, як Imena.ua і MiroHost. Також Ольшанський консультує українські стартапи і виступає бізнес-ангелом (інвестором на ранніх стадіях).

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що влада налякали український бізнес: піднімайте зарплати або втратите все.

Нагадаємо, раніше ми писали, що українцям пообіцяли нові захмарні зарплати: вибори наближаються.

В 2019 зарплати працівників бюджетної сфери в Україні збільшилися.

Також ми писали, що ринок валют в Україні запрацював по-новому. Що важливо знати кожному українцю.

Закон про валюту і валютні операції відтепер спростила для Українців можливість покупки та інвестування валюти, а також інші операції з грошима, передає Громадське.

Нагадаємо, доставка пенсій Укрпоштою: українцям нарешті пояснили, що буде з їхніми грошима.