Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленського звинуватили в нечесній грі

Студія "Квартал 95" зараз гастролює містами України з благодійними концертами. Так, актори студії дали концерт в Ужгороді. Проте за 3 години до виступу на сайті з'явилися місця виключно за попередніми запрошеннями.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Жителі окупованого Донецька приголомшені потужними вибухами

Жителі Донецька у соціальних мережах повідомляють про потужні вибухи, які протягом цілого дня були чутні в окупованому місті. В понеділок, 11 лютого, у соцмережах почали масово з'являтися коментарі про відновлення звуків обстрілу від жителів окупованого Донецька. Люди розповіли, що з обіду почалися бої і до вечора лише посилилися.

пенсії в Україні
пенсії в Україні

Українців позбавлять пенсій і соцвиплат

Кабінет Міністрів збирається запускати грандіозну програму верифікацій соціальних виплат і пенсій населення. Про це заявив заступник міністра фінансів Юрій Джигир. За словами заступника міністра, початок верифікації буде корисним не тільки людям, що потребують допомоги, але й всім платникам податків.

В Угорщині засудили сотні українців

Вже близько 370 кримінальних справ відкрито проти українців в Угорщині - всі вони пов'язані з незаконним отриманням громадянства. Цю інформацію в понеділок, 11 лютого повідомив генеральний прокурор Угорщини Петер Полт відповідаючи на запит лідера фракції опозиційної партії "Демократична коаліція" (DK) Агнеш Вадаи.

Популярний банк "заблокував" карти українців

Українцям стала приходити в повідомленнях інформація про те, що їхні картки заблоковано на 62 дні. При цьому в повідомленні було вказано номер звичайного мобільного телефону, по якому необхідно звертатися за додатковою інформацією.