Наталка Діденко у своєму аккаунті на Facebook повідомила, якою буде погода в Україні у середу. Згідно з її прогнозом в Україну заходить арктичне повітря. Цієї ночі вже похолоднішає від -1 до -5 градусів на Півночі і на Заході країни, а вдень мороз буде в районі 0-3 градусів. На Сході і на Півдні вдень поки ще тепло і набагато – від +3 до +7 градусів. У Центрі найхолодніше буде у Вінницькій області, а найтепліше – у районах Дніпра.

Мокрого снігу варто чекати цієї ночі на північному-сході і на півночі. У північних та західних областях можливі невеликі опади вдень. А в інших частинах країни в середу буде переважно суха погода.

Через похолодання знову буде ожеледиця на тротуарах та дорогах.

У Києві в середу циклону вже не буде, тому істотні опади теж не очікуються. Можливо місцями пройде невеликий сніжок і буде туман. Хоча вночі помірні опади ще залишаться в столиці. Температура теж знижується до -1…-4 градусів вночі до 0-2 градусів морозу вдень.

Також Наталка повідомила, що похолодання зміцниться ще на кілька градусів, але в цю неділю, як і в минулу, знову потеплішає.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на березень 2019. Раніше він повідомляв, що лютий в Україні буде досить морозним, особливо в середині місяця.

Горбань запевняє, що не відступлять морози у березні. Весна ж в 2019 році в Україні буде пізньою.

"Приблизно з 3 по 7 березня температура буде досягати мінус 13-14 градусів по північним областям. По Києву буде мінус 10-12. По півдню України йдуть окремі розрахунки, і там буде тепліше", - говорить він.

Потепління і плюсова температура, за його словами, в Україні вже з 18 березня, але не раніше.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +1…+3, вночі -1…-3

Львів – вдень +1…+3, вночі -3…-5

Івано-Франківськ – вдень 0…+2, вночі -2…-4

Тернопіль – вдень 0…+2, вночі -2…-4

Чернівці – вдень 0…+2, вночі -3…-35

Хмельницький – вдень 0…+2, вночі -2…-4

Луцьк – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Рівне – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Житомир – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Вінниця – вдень 0…+2, вночі -1…-3

Одеса – вдень +1...+3, вночі -1...+1

Миколаїв – вдень +2...+4, вночі -1...+1

Херсон – вдень +3...+5, вночі +2...+4

Сімферополь – вдень +4...+6, вночі +2…+4

Кропивницький – вдень +1…+3, вночі -1…-3

Черкаси – вдень 0…+2, вночі -1…-3

Чернігів – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Суми – вдень +1…+13, вночі -1…+1

Полтава – вдень -1…+1, вночі -1…-3

Дніпро – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Запоріжжя – вдень +3...+5, вночі +2...+4

Донецьк – вдень +2...+4, вночі -1...+1

Луганськ – вдень +1…+3, вночі 0...-2

Харків – вдень +1…+3, вночі 0…-2

Київ – вдень 0…+2, вночі -1…-3

Знай.ua писав, що таяння льодовиків може викликати екстремальні зміни погодних умов і спровокувати непередбачувані зміни температури по всьому світу, що призведе до кліматичного хаосу на планеті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптик зробив несподіваний прогноз на лютий. Сніговий апокаліпсис відміняється. Народний синоптик Володимир Деркач розповів, що в цьому році в лютому не буде сильних морозов і хуртовин. Вночі очікується невелике зниження температури, а вже вдень практично по всій території України цей показник буде вище нуля.

Погіршення погодних умов, на думку синоптика, варто очікувати з 20 чисел лютого. Тоді можливо різке похолодання і періодичні опади.

Нагадуємо, Світлана Фус популярний український дієтолог, експерт по здоровому харчуванню, розповіла всю правду про цукор і напої, в яких він міститься.

Підступне потепління: яку погоду прогнозують синоптики на цей тиждень