Нещодавній візит діючого президента України Петра Порошенка у Харків ознаменувався гучним скандалом.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це повідомляють ЗМІ та публікують відео з місця інциденту.

Кадри були відзняті в Харкові під час останнього візиту в першу столицю президента України Петра Порошенка.

На відео видно, як люди в цивільному схопили і потягли в підворіття чоловіка, який голосно висловив невдоволення на адресу глави держави.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

Відео опублікував на своїй сторінці в Facebook харків'янин Олексій Романов.

"Харків'янина, який голосно висловлював невдоволення під час візиту Порошенко," люди в цивільному "схопили і потягли в підворіття. Журналісти, які це вчасно помітили, завадили вчинити розправу", - написав автор поста.

Харьковчанина, который громко выражал недовольство во время визита Порошенко, "люди в штатском" схватили и потащили в подворотню. И только заметившие это журналисты помешали совершить расправу. Видео инцидента:

Geplaatst door Олексій Романов op Donderdag 14 februari 2019

Нагадаємо, згідно з даними, які нещодавно Київський міжнародний інститут соціології, до другого туру на президентських виборах вийдуть Петро Порошенко, Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

І якщо діючий президент таки вийде у другий тур, то він програє Зеленському і Тимошенко - про це свідчать результати соцопитування. Про це повідомило інформаційне агентство Інтерфакс-Україна.

Згідно з даними соціального опитування, єдиний кандидат, якого вдасться обійти Петру Порошенку - це Юрій Бойко, але він майже не має шансів потрапити до другого туру президентських перегонів.

Юрий Бойко
Юрий Бойко

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-президент Грузії і колишній глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі планує повернутися в Україну і Грузію, де його позбавили громадянства і надіється, що президент Петро Порошенко не буде переобраний на другий термін.

Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко
Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко

Про свої плани Саакашвілі розповів в інтерв'ю, яке він дав виданню Deutsche Welle після закінчення конгресу грузинів-емігрантів у бельгійському місті Льєж.

Також Знай.ua писав про те, що майже всі топові кандидати у президенти України пропонують мирний та тривалий варіант повернення окупованого Донбасу.