Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський відкрив штаб у Києві: де знайти офіс "Слуги народу"

Продюсер студії "Квартал 95", актор і кандидат у президенти України Володимир Зеленський активно бере участь у передвиборчих перегонах. Так, в мережі з'явилося відео, на якому анонсовано відкриття офісу передвиборного штабу його команди в Києві. Відповідне відео з'явилося на сторінках в соцмережах "ЗЕ! Команди".

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Трамп виділив для України колосальну суму

Нещодавно Дональд Трамп підписав пакет законів, в якому передбачено допомогу Україні в розмірі близько 700 мільйонів доларів. Раніше Конгрес дав згоду на те, щоб Україні виділили 695,7 мільйона доларів (точна сума). Про це зазначають у посольстві України в США. Допомога повинна надійти відповідно до Закону про асигнувань Державного департаменту закордонних операцій і суміжних програм. Там було закріплено суму близько 450 мільйонів доларів.

жовті жилети
жовті жилети

"Жовті жилети" окупували найвідомішу пам'ятку Франції

Учасники руху "жовтих жилетів" збираються в районі Тріумфальної арки в центрі Парижа і перекрили рух по Єлисейським полям напередодні 14-й за рахунком суботньої маніфестації. Відомо, що поліцейських вже переведено на особливий режим служби. На даний момент інформації про зіткнення, постраждалих або затриманих не надходило. Разом з тим варто зазначити, що поліція затримала 10 учасників протесту у Франції. Зокрема, зазначається, що в Парижі під час 13-ї антиурядової акції протесту руху "жовтих жилетів" поліція застосувала проти протестувальників сльозогінний газ.

Гривня
Гривня

Долар опустив гривню на дно

Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на 17 лютого 2019 року. Так, курс долара порівняно з показниками у п'ятницю, 15 лютого, підвищився в ціні і тепер становить 27,24 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

У Слов'янську вибухнула багатоповерхівка, є постраждалі

У Слов'янську Донецької області в результаті вибуху в п'ятиповерхівці постраждав літній чоловік. Про жахливу трагедію стало відомо з інформації Державної служби з надзвичайних ситуацій. Інформують, що вдень надійшло повідомлення про вибух у багатоквартирному будинку. На місці рятувальники з'ясували, що в квартирі на третьому поверсі стався вибух через витік побутового газу.