Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Вакарчук зробив Зеленського одноосібним лідером президентської гонки

Політолог Володимир Фесенко розповів, хто є головним фаворитом на виборах президента в Україні. зокрема, він розповів, що зараз на порядку денному лише питання чесності майбутніх виборів і відсутності незаконного впливу.

Геннадій Дронов
Геннадій Дронов

Дронов зробив гучне зізнання по справі Зайцевої: винен перед вами і Богом

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Один з підозрюваних у трагічній ДТП в Харкові Геннадій Дронов після закінчення дебатів прочитав з листа несподіване зізнання. зокрема, за словами чоловіка, він сподівався на цілком справедливе і чесне розслідування і чесний вирок. Більш того, Дронов також зізнався, що усвідомлює свою участь у трагедії і сильно кається, відмовившись при цьому просити про пом’якшення покарання.

Стіна Яценюка
Стіна Яценюка

Україна почне будувати "стіну Яценюка" на кордоні з Білоруссю

Надзвичайний і Повноважний Посол, експерт з міжнародного права, доктор юридичних наук, професор Володимир Василенко виступив за будівництво стіни на кордоні з Білоруссю. Зокрема, Василенко зазначив, що будівництво складних фортифіційних споруд має бути продовжено, а саму огорожу слід розмістити також і вздовж усього кордону з Білоруссю.

комуналка
комуналка

На українців подають в суд і відбирають майно: штрафи за комуналку стали реальністю

В Україні борг за комунальні послуги досяг 55 мільярдів грн. Середній борг на одну сім'ю - 3,7 тисяч грн. Все частіше на користувачів комунальними послугами подають в суд постачальники. На сайті постачальника тепла в Хмельницькому закликають українців до того, щоб вони вчасно оплачували рахунки за комуналку.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Офіс Порошенка розгромили: перші подробиці

В Одеській області невідомі зловмисники розгромили офіс передвиборного штабу Петра Порошенка. В ніч на вівторок, 19 лютого, в селищі Окни Одеської області невідомий влаштував погром в офісі передвиборного штабу кандидата в президенти України Петра Порошенка.