Купівля нерухомості - дуже відповідальна справа. Окрім грошей тут іще потрібно зважити усі плюси і мінуси, адже кожна помилка може стати дуже дорогою.

Що ж потрібно знати та яких помилок краще уникати? Не можна:

Бути невизначеним

Найперше, що потрібно зробити, якщо ви вирішили купувати житло, це визначитися з тим, яким воно має бути. Потрібно визначитись, якою мають бути площа, розташування, ціна.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Поспішати або відтягувати з покупкою

До купівлі нерухомості потрібно підходити коли ви спокійні, а не коли вас переповнють емоції. Важливо, що у вас був холодний розум. Поспіх тут теж не помічник. Якщо є час подумати, то зважте усі "плюси" та "мінуси". Але відкладати покупку на довгий час теж не варто.

Відомий спеціаліст із нерухомості Едуард Бразас говорить, що коли ви купуєте нове житло, керуйтеся цими трьома критеріями: необхідністю, можливістю та підходящим варіантом. Якщо всі три пункти співпали, сміливо можете придбавати житло.

Безпечність і самовпевненість

Запам'ятайте, що будь-яка угода має бути письмовою. Якщо у вас немає або не вистачає необхідних знань, краще звернутися до спеціалістів - ріелторів та кваліфікованих юристів.

Оцінюйте свої сили адекватно

Потрібно розрахувати власні фінансові можливості так, щоб вистачило і будинок купити, і облаштувати своє житло. Також потрібно подумати про оплату послуг ріелтору чи юристу, і переїзд.

Торгуватися можна і навіть потрібно

Якщо ви збираєтесь купити хороше житло, але за дуже низькою ціною, не поспішайте віддавати гроші - низька ціна за гарну квартиру має насторожувати. Якщо ж із квартирою все гаразд і ви збираєтесь купити за невиправдано високою ціною, постарайтеся поторгуватися з продавцем.

Нагадаємо, Супрун розповіла, що таке вигорання: як діагностувати і лікувати.

Як раніше повідомляв "Знай.ua": на кримчан обрушився гнів стихії: ситуація критична, комунальники не справляються.

Також Знай.ua" писав про те, що на малий і середній бізнес звалили непідйомні податки: в Мінфіні похвалилися "успіхами".