Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський запустив офіційний сайт

Команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського запустила офіційний сайт. Про це повідомляють у соцмережах на офіційних сторінках команди "смішного кандидата".

"Найкрутіше те, що тепер ви маєте легкий доступ до будь-якої інформації, яка вас цікавить: від адрес Зе!офісів, брендування, офіційних хештегів до блогу і всіх важливих посилань. Всі найактуальніші новини згруповані і доступні 24/7", - йдеться в повідомленні.

Володимир Зеленський: біографія, сім'я, особисте життя, новини, кар'єра і чутки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

поліція
поліція

У Києві поліцейську погоню зняли на відео

У Києві, патрульні поліцейські розшукали викрадену фуру і затримали водія. Чоловік не реагував на вимогу копів зупинитися і намагався втекти. Про це розповів заступник керівника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький на особистій сторінці в Facebook.

Європа готується завдати Газпрому потужний удар

Євросоюз вирішив добити російського газового монополіста Газпром. Нова Газова директива вдарила по хворому місцю Газпрому. Прийняття документа призвело до падіння вартості акцій та втрати мільярдів доларів. Про це розповіли російські ЗМІ.

Митрополит ПЦУ Епіфаній
Митрополит ПЦУ Епіфаній

Окупанти захоплять храми ПЦУ і виженуть українських священиків

З 2 березня окупанти накладуть повну заборону на діяльність громад і священнослужителів Православної церкви України в ОРДЛО. Про це заявив глава ПЦУ митрополит Епіфаній, передає прес-служба Церкви. Так, він зазначив, що у зв'язку з цим існує загроза конфіскації майна громад і депортації священиків з окупованого Донбасу.

маршрутка
маршрутка

В Україні незабаром зникнуть маршрутки

Дуже скоро в Україні можуть повністю зникнути маршрутки. Таку заяву зробив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

"Для багатьох з вас буде дивним, але в наших планах повністю відмовитися від сучасних українських маршруток. Стратегія передбачає перехід до комфортабельних неолайнерів", - Володимир Омелян.