Для споживачів газу з'явилися цікаві новини. Так, український парламент в останній день лютого має розглянути новий проект постанови про прийняття заходів для ліквідації необґрунтованих нарахувань платежів за газ.

Про це стало відомо завдяки заяві спікера Ради Андрія Парубія, пишуть українські ЗМІ.

газ
газ

"На попередньому тижні ми домовлялися про створення робочої групи з підготовки постанови про вжиття заходів для припинення необґрунтованого нарахування платежів за природний газ побутовим споживачам", - заявив Парубій.

газ в Україні
газ в Україні

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

За словами Парубія, дану постанову було підготовлено апаратом парламенту спільно з комітетами.

"В четвер проект постанови було роздано всім представникам фракцій, які були на погоджувальній раді. І ми домовилися, що сьогодні голови фракцій після ознайомлення підпишуть цей документ. Відповідно в середу буде можливість розглянути його на комітеті і в четвер за нього проголосувати", - зазначив Голова ВР.

Варто нагадати, що кандидат в президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський вирішив знайти спосіб подолати головну біду земляків на сьогодні – невиправдано завищені комунальні тарифи.

"У цьому випуску обговорюємо проблему, яка щомісяця надходить українцям у поштові скриньки – це платіжки за комунальні послуги. Чому в Україні такі тарифи? Можна їх зменшити і як це зробити?", - йдеться у коментарі до ролика.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що незважаючи на той факт, що в січні 2019 року українці отримали нові платіжки за тепло, перераховані на підвищену ще в листопаді ціну на газ для населення, кількість субсідіантів в країні зменшилося. Якщо в січні минулого року держава допомагала оплачувати комуналку 3,9 млн сімей, то на початку цього року – лише 3,6 млн.

Нагадаємо, Зеленський пояснив, що зробить з комуналкою після перемоги.

Як повідомляв Знай.uа дешеве житло зажене українців у боргову яму: доведеться платити тричі.

Знай.uа писав, рекордне подорожчання газу Гройсман назвав найкращою альтернативою для українців.