Цей день ще іноді називали «світлим», тому що є традиція повністю прибирати в будинку. Очищатися від брудних і поганих думок. Якщо ви проведете цей день в праці, то на вас буде чекати успіх і удача у всіх справах.

Також сьогодні згадують про померлих родичів та близьких. Обов'язково слід поставити свічку за упокій, піти на цвинтар, поставити на могилу чарку і хліб, а ввечері подумати про покійних, дивлячись на зірки. Вважається, що якщо вони світять яскраво, то родичі дивляться зверху і дякують за частування. З ними можна поговорити і попросити про допомогу. А на ніч варто поставити біля воріт якесь частування для жебраків, бродяг і жебраків.

Хоча сьогодні і день не для ледачих, але сьогодні не можна займатися рукоділлям: прясти, вишивати, в'язати, займатися ткацтвом. Інакше можна осліпнути. Зате можна багато готувати на кухні. Не можна сьогодні і з'ясовувати стосунки, крім того, що це рідко приводить до згоди, а частіше-до сварок, важливо і те, що хто сьогодні посвариться, той вже ніколи не помириться. Сьогодні можна планувати фінанси, але вирішувати подібні питання не можна, залишитеся в боржниках.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо ви сьогодні знайшли гроші, не беріть їх собі, нічого хорошого з цього не вийде. А якщо пролили воду на себе, то бережіться пліткарів.

Нагадаємо, українським пенсіонерам перед виборами нададуть разову доплату до пенсії. В ході наради, в якій взяв участь і чинний український лідер Петро Порошенко, було вирішено, що в березні-квітні 2019 року пенсіонерам доплатять 2 410 гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики розповіли, коли в Україну прийде весна. Із Заходу через кілька днів в Україну прийде плюсова температура. Синоптики заявляють, що це буде навіть теплий циклон.

Також Знай.ua писав, що Польща вже втратила лідерство серед країн, в яких українців з нетерпінням чекають. Згідно з дослідженнями фахівців, зарплати, які отримують наші громадяни за кордоном, ні в яке порівняння не йдуть з копійчаними зарплатами на українських підприємствах.

НАРОДНІ ПРИКМЕТИ НА 26 ЛЮТОГО – МАРТИНІВ ДЕНЬ