На Львівщині працює "Медицина катастроф", яка обслуговує вісімдесят дев'ять пунктів по всій області.

Незважаючи на великий шматок роботи, співробітники просто не в змозі виконувати свої посадові обов'язки. І не тому, що їм не хочеться, а тому що у них немає відповідних умов, як для медичної установи. Про все по порядку.

Спочатку даний пункт медичної допомоги в селищі міського типу Добротвір був у володінні лікарні. Зараз же він існує окремо. Зі слів медичних працівників, робочі машини швидкої допомоги залишилися у володінні лікарні, а от ті, які на ладан дихають, були віддані в медпункт. Також відомо, що ремонт приміщення не робився вже багато років.

В даному питанні думки директора і персоналу кардинально відрізняються. Директор стверджує, що будівля знаходиться в повному порядку і у них є все необхідне для того, щоб надавати кваліфіковану допомогу.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

А співробітники медичного закладу говорять про те, що їм доводиться обслуговувати близько двадцяти тисяч людей. В це число входять і жителі інших районів, де не вистачає медичних працівників. Також у них в штаті є одна машина, яка обслуговує таку кількість людей. Також гостро стоїть питання про обладнання. Директор каже, що воно є, а співробітники вважають навпаки.

Що стосується оплати праці, то співробітники скаржаться, що їм доводиться працювати за чотири тисячі гривень на місяць. Зрозуміло, така винагорода медпрацівників не влаштовує, тому вони писали скарги в обласну раду.

Голова Львівської обласної державної адміністрації вже зустрічався з медпрацівниками даного пункту і пообіцяв вирішити ряд проблем вже з приходом весни. Так як на вулиці 1 березня, медпрацівники чекають результатів. В іншому випадку, вони готові влаштувати страйк.

Нагадаємо, хлопець знайшов істоту, яка шокувала його, в покинутій будівлі медичного закладу.

Як раніше повідомляв Знай.uа, індіанці отруїлися алкоголем. Деякі з них загинули, а деякі знаходяться в медустанові.

Знай.uа писав, у Львові помирають пацієнти.