П'ятнадцятирічному калушанину медичні працівники поставили відразу чотири невиліковних діагнози -
ущелина твердого і м'якого піднебіння, недосконалий остогенез, субкомпенсована гідроцефалія і ювенальний артрит.

Що це означає? Це означає, що всі ці захворювання можна тимчасово залікувати, але немає гарантії, що не буде рецидиву. Незважаючи на те, що хлопець два-три рази на рік проходить планове лікування, він все одно дуже часто хворіє ангіною і в нього трапляються переломи.

Відомо, що в Андрія дуже крихкі кістки. При найменшому навантаженні, вони просто ламаються. У зв'язку з цим, підліток був змушений сісти в інвалідний візок, для того щоб просто залишитися цілим.

Людям з такими діагнозами дуже важко. Адже більшу частину свого життя вони проводять у лікарні. Припустимо, Андрій зламав кістку, його поклали в стаціонар. Звичайно ж, там багато відділень. АЛЕ! Інфекції однаково поширюються, а це значить, що хлопець може заразитися і захворіти на ангіну.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Незважаючи на все це, Андрій любить життя і дуже любить вчитися. Хлопець любить грати на комп'ютері, спілкуватися з друзями, весело проводити час, ходити з мамою на прогулянки або на шкільні заходи. Але все це тільки до того моменту, коли Андрій черговий раз не травмується.

До речі, друзі Андрія вважають його дуже світлою людиною і навіть підготували йому сюрприз на 15-річчя. Вони всі разом зібралися і прийшли привітати друга. З такою підтримкою нічого не страшно!

Нагадаємо, в холодильниках українців чатує смертельна хвороба. Чого слід побоюватися і що категорично не можна зберігати в холодильнику.

Як раніше повідомляв Знай.uа, вчені розповіли, як людський організм може самостійно подолати цукровий діабет. Це справжній прорив у науці.

Знай.uа писав, хворобу Альцгеймера запропонували лікувати гормоном ситості. Вчені визначили, що підвищений гормон ситості може відстрочити прихід слабоумства.