Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 5 березня.

Погода на березень: синоптики попередили про аномальну весну

Початок весни потішив українців досить теплою, як для березня, погодою. Якщо в суботу був морозний день, то в неділю пригріло сонце. Синоптики розповіли, якою буде погода в перший тиждень весни і на 8-е березня.

Згідно з даними Укргідрометцентру, з вівторка, 5 березня, в Україну повертаються дощі, однак температура буде комфортною. Дощитиме переважно у західних, північних та східних областях, а також на Черкащині. У центрі і на півдні буде суха погода.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Настя Каменських роздяглася на камеру, хоче спокусити Винника

Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, від якої захоплює дух.

Олег Винник показав свою принцесу: чутлива, ніжна і така смачна

Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі нове фото, на якому показав шанувальникам подарунок, який йому, мабуть, піднесли після чергового виступу.

Помер Люк Перрі: останні кадри зірки "Беверлі-Хіллз 90210" довели фанатів до сліз

Нагадаємо прикрий факт, що 27 лютого 2019 року голлівудський актор Люк Перрі опинився на лікарняному ліжку через інсульт. Акторові стало погано, коли він знаходився у себе вдома. Відомо, що Перрі зіграв у підлітковому серіалі "Беверлі-Хіллз 90210" красеня Ділана Маккея. Проект був надпопулярним у всьому світі і його по праву можна назвати культовим.

Українські пенсії побили світовий рекорд: один торт на тиждень

Президентство Порошенка для більшості українців асоціюється з бідністю, подорожчанням, падінням гривні і одночасно з нею нормального рівня життя. Незважаючи на численні обіцянки й полум'яні промови перед виборами, переважна більшість запланованих до виконання рішень так і залишилися в планах, а яких-небудь кардинальних позитивних змін у житті звичайних українців так і не відбулося.