Всесвітній день ді-джея

Це свято не те, що не офіційне, це скоріше благодійна акція, яку проводить Міжнародна клубна індустрія з 2002 року. Щорічно проводять тиждень таких акцій, щоб допомогти дитячим організаціям, а цей день – їх кульмінація.

Спочатку захід ініціював фонд World DJ Fund і організація Nordoff Robbins Music Therapy. Вона використовує музику, щоб лікувати дорослих і дітей. Тому весь прибуток, який сьогодні отримають клуби, ді-джеї, радіостанції, направляють у різні міжнародні дитячі фонди.

День землевпорядника України

Це українське професійне свято, яке відзначають не завжди 9 березня, а у другу березневу суботу кожен рік з 2000 року. Дату встановив своїм Указом Президент України у 1999 році, щоб підтримати ініціативу Держкомітету країни по земельних ресурсах і Союзу землевпорядників.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

День вчителя в Лівані

Цей день вважається одним з найулюбленіших професійних свят, який користується не тільки визнанням, але й великою популярністю. У Лівані цей день починають святкувати ще 3 березня, відзначають весь тиждень і кульмінація припадає на 9 березня.

Православні свята:

  • 3-я приуготовительна седмиця Великого Посту. Сирна седмиця суцільна. Виключається м'ясна їжа.
  • Перше і друге знайдення глави Іоанна Предтечі.
  • Преподобного Еразма Печерського.
  • Всіх преподобних отців, що в подвигу просяяли.

Іванів день (Знайдення)

Іванів день — це, за церковним календарем, день знайдення глави Іоанна Предтечі. Цей день пам'яті Іоанна Предтечі, якому наші предки молилися, щоб допоміг позбавитися від головного болю, захистив дітей, посіви і дав хороший урожай. Знайденням він називається, тому що птахи починають будувати (знаходити) свої гнізда, а люди допомагають їм, поправляючи шпаківні і майструючи нові.

Іменини в цей день

Іван, Іларіон

Знай.ua повідомляв про погоду на травневі свята. Відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Знай.ua повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку. Щоб уникнути небажаних наслідків для організму, за тиждень до переведення годинників необхідно змінити рівень фізичного навантаження і ввести корективи в раціон харчування.

Як повідомляв портал Знай.ua синоптики розповіли, що в нашій країні протягом усього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодою.

Народні прикмети на 9 березня