У київських пожежників додалося роботи, і, відверто кажучи, не тільки в них. Співробітники комунальних служб теж повинні звернути увагу на "гарячий" інцидент. Так, в одній з багатоповерхівок української столиці на Оболонському районі згорів ліфт.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ДСНС.

За інформацією рятувальників, повідомлення про пожежу о 9-поверховому житловому будинку на вулиці Архипченка 12/3, що в Оболонському районі Києва, надійшло після десятої вечора. На місці пожежі рятувальники встановили, що пожежа виникла на 7 поверху в машинному відділенні ліфта. О 22:50 рятувальники локалізували пожежу, а після - ліквідували.

пожежа
пожежа

Відомо також, що в результаті пожежі пошкоджено електродвигун і електропроводи. Причину пожежі наразі встановлюють.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що в Херсоні горить суха трава. У повітря злітають вличезні клуби диму. Відповідне відео опублікували очевидці. Відомо, що в херсонському мікрорайоні "Корабел" горить очерет. Він росте між багатоповерхівками і гаражами. Всі подробиці встановлюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області в місті Маріуполь в свято весни стався вельми не "світлий" випадок. Відомо, що в місті загорівся житловий будинок, внаслідок чого постраждали двоє людей. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Так, за інформацією рятувальників, в будинку на вулиці Вакулемчука в Маріуполі спалахнула пожежа. До прибуття пожежників вогонь охопив покрівлю житлового будинку та сарай. В результаті пожежі постраждали двоє людей, яких госпіталізували в задовільному стані. Рятувальники локалізували пожежу за годину, а потім загасили її. Причину пожежі буде встановлено.

Нагадаємо, під Рівному загорівся переповнений поїзд, людей витягали з пекла: моторошні фото.

Як повідомляв Знай.uа у Чорнобилі відбуваються дивні речі: такого не було з часів катастрофи.

Знай.uа писав, Одеса здригнулася від страшної пожежі: на місці авто залишився лише попіл.

Дивіться відео по темі: