Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський звернувся до українців з великого екрану

У суботу, 9 березня, на телеканалі UA: Перший відбувся виступ кандидата в президенти Володимира Зеленського, при цьому 15 хвилин ефірного часу видається всім кандидатам, щоб кожен з них міг звернутися до громадян нашої країни. Кандидат зробив безліч важливих заяв і коментарів, але ми зупинимося лише на деяких з них.

Лікарня
Лікарня

МОЗ шокував українців ноу-хау: "покращення" вже з 1 квітня

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У всіх медустановах країни з 1 квітня 2019 року замість паперових рецептів лікарі виписуватимуть електронні. Весь ланцюжок на шляху до видачі медикаментів проводитимуть через електронну систему охорони здоров'я. Сімейний лікар Марія Богородецька має надію, що з введенням електронних рецептів деяким постійним пацієнтам навіть не потрібно буде приходити до поліклініки.

курс долара
курс долара

Курс валют на 10 березня дозволить українцям розбагатіти після свята

Нацбанк вирішив додати українцям радості до святкування довгих вихідних у зв'язку з Міжнародним жіночим днем 8 Березня. Гривня змогла відчутно зміцнитися на фоні євро та долара. Варто зазначити, що офіційний курс долара від НБУ знизився на 9 копійок. Євро втратив ще більше - 19 копійок, і виявився ще далі від психологічної позначки в 30 гривень.

Гривня
Гривня

Нацбанк витрусить з українців усю готівку

Готівкові гроші в Україні повільно вмирають. Про це свідчить намір Національного банку України (НБУ) знизити ліміт на готівкові розрахунки між юридичними і фізичними особами. Причому це зниження відбудеться різко і безкомпромісно - з 50 000 до 15 000 гривень. Зміни передбачені проектом постанови НБУ "Про затвердження змін до Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні".

Путін
Путін

У Путіна нахабно відгавкались на кримський законопроект Трампа

Російським окупантам наплювати на думку США щодо Криму. З боку так званого представника анексованого півострова при Путіні Георгія Мурадова прозвучала заява у відповідь на новий законопроект США. Мурадов заявив, що півострів не є окремою державою, а тому не вимагає ніякого визнання. І окупанти американського невизнання не врахують.