Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода в середу 13 березня. Тепло пішло, але тимчасово. Хоча сильний штормовий вітер пішов. Проте назад повернулися нічні морози. Найближчим часом в Україні буде холодно. 13 березня вночі буде від 1 до 6 градусів морозу, а на Півдні від -2 до +3 градусів. Вдень же Наталка прогнозує від +4 до +9 градусів.

Вітер буде несильним і помірним, можливий поривчастий тільки на Заході. Суха і сонячна погода не може не радувати.

У Києві в середу 13 березня буде холодно, але з сонечком. Вночі очікується від -2 до -4 градусів, а вдень від +5 до +7 градусів тепла. У четвер вітер стане сильніше, будьте обережніше. Згідно діаграми, вже у вихідні з 16 по 17 березня, а також у понеділок Київ очікує потепління від +12 до +18 градусів. Але не дуже радійте. Вже з 20 березня знову буде зниження температури.

Атмосфера дарує теплу погоду у вихідні, варто скористатися і залатати збитки вчорашнього штормового вітру. Ну, і подихати свіжим теплим повітрям. Якщо, звичайно, десь вдасться зловити це свіже повітря, враховуючи зростання в геометричній прогресії разом з березневими днями, дим від шашликів і спалювання минулорічного мотлоху. Якщо у вас сильно болить голова, проблеми з артеріальним тиском - крім складної вітряної погоди, як бачите, ще й магнітне поле розгулялося. Тобто Сонце.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +8…+10, вночі -4…-6

Львів – вдень +6…+8, вночі -3…-5

Івано-Франківськ – вдень +7…+9, вночі -4…-6

Тернопіль – вдень +6…+8, вночі -3…-5

Чернівці – вдень +7…+9, вночі -4…-6

Хмельницький – вдень +6…+8, вночі -3…-5

Луцьк – вдень +6…+8, вночі -3…-5

Рівне – вдень +6…+8, вночі -3…-5

Житомир – вдень +6…+8, вночі -3…-5

Вінниця – вдень +7…+9, вночі -4…-6

Одеса – вдень +7…+9, вночі 0…+2

Миколаїв – вдень +7…+9, вночі -1…-3

Херсон – вдень +7…+9, вночі -1…-3

Сімферополь – вдень +7…+9, вночі 0…+2

Кропивницький – вдень +5…+7, вночі -3…-5

Чернігів – вдень +5…+7, вночі -3…-5

Черкаси – вдень +6…+8, вночі -3…-5

Суми – вдень +5…+7, вночі -3…-5

Полтава – вдень +5…+7, вночі -3…-5

Дніпро – вдень+5…+7, вночі -2…-4

Запоріжжя – вдень +6…+8, вночі -1…-3

Донецьк – вдень +6…+8, вночі -2…-4

Луганськ – вдень +6…+8, вночі -2...-4

Харків – вдень +6…+8, вночі -3...-5

Київ – вдень +4…+6, вночі -2...-4

Знай.ua повідомляв про погоду на травневі свята. Відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Знай.ua повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку. Щоб уникнути небажаних наслідків для організму, за тиждень до переведення годинників необхідно змінити рівень фізичного навантаження і ввести корективи в раціон харчування.

Як повідомляв портал Знай.ua синоптики розповіли, що в нашій країні протягом усього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодою.

Також портал Знай.ua писав, весна 2019 року обіцяє бути пізньою і контрастною. У першій половині українцям буде по-зимовому холодно, а в другій - по-літньому спекотно.

Руйнівний буревій прокотився Україною