В Росії на Уралі неадекватний "мисливець" похвалився тим, що простежив за зграєю вовків і задавив одного з хижаків снігоходом, а потім намагався принизити його бридкими рухами, нібито наносячи удари по морді гордого вовка.

Про цей жахливий приклад людської жорстокості й тупості стало відомо завдяки повідомленням в мережі. Відомо, що неадекват знімав те, що відбувається на відео, і у доведення своєї убогості виклав запис в мережу.

Так, на кадрах, знятих горе-мисливцем, видно вовка, якого буквально придавило машиною. Тварина шкіриться, але не може чинити опір і не намагається вибратися.

"Подивіться, що у нас тут є", — хвалиться чоловік, знімаючи скалічену тварину. — "Ну що, друже, не хочеш кусатися?" — говорить мисливець, тикаючи в морду вовка відірваним від снігохода бампером. "Бампер зірвав вовк", — пояснює чоловік. Ролик закінчується словами мисливця: "Ну що, з перемогою нас".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Після того, як він опублікував відео зі знущанням над дикою твариною, на нього з різкою критикою накинулися користувачі.

"Слабо йому в сутичці один на один з вовком, а не на тракторі тиснути тварину?", "Тебе б під снігохід", "Навіщо так мучити тварину? Візьми рушницю і полюй скільки влізе", "Шкода вовчишку", — пишуть одні користувачі.

Справді, вовк це хижак, який може запросто вбити людину. І немає нічого ціннішого, ніж людське життя. Однак, насильство породжує тільки насильство, і це в черговий раз довела людина.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпропетровській області співробітник правоохоронних органів покалічив собаку. Як було встановлено, на території Кривого Рогу правоохоронець наштрикнув на вила бродячого пса. Як повідомляють співробітники поліції Дніпропетровщини, за фактом події було призначено службову перевірку.

Нагадаємо, Закарпатський гицель по-звірячому мучив тварину: змушував їсти трупів.

Як повідомляв Знай.uа у Дніпрі гицель проводив "досліди" просто на дитячому майданчику.

Знай.uа писав, у Мелітополі горе-матуся змушувала доньку спостерігати за оргіями: не відпускайте мене додому.

Увага!!! Кадри містять насильство, 18+