Українська блогерка і журналістка Яніна Соколова зявила про серйозний удар з боку росіян. За її словами, канал на YouTube "Вечір з Яніною Соколовою", на якому журналістка часто висміює російські фейки і гостро "троллить" політиків, позбавили монетизації. Про це ведуча розповіла на своїй сторінці в Twitter.

Як виявилося, росіяни не змогли забанити канал Соколової, але змогли позбавити його монетизації. Завдяки масовим скаргам на порушення правил відеохостингу проект "Вечір з Яніною Соколовою" залишився без фінансування.

"Забанити мій канал @YouTube ботами вже неможливо. Але вони пішли іншим шляхом: позбавити нас финансування. Масові скарги (здогадайтеся чиї) на нібито порушення правил, вимкнули монетизацію. Але вони не знають, що є ВИ. Спасибі кожному за підтримку! Нас не зупинити!", - заявила Яніна Соколова в мікроблозі.

Незабаром журналістка звернулася до українців з проханням допомогти "ваті гіркоту яскраво". Для цього можна відправити проекту фінансовий внесок або просто підписатися на канал.

Нагадаємо, українська актриса і телеведуча Яніна Соколова ще раз обложила кремлівських пропагандистів – на цей раз їм дісталося за сюжет про те, що ВСУ незаконно перебувають на Донбасі.

Раніше Знай.иа повідомляв, що відома українська телеведуча Яніна Соколова у прямому ефірі розкритикувала Ларису Ніцой. Журналістка висловилася дуже гостро на адресу письменниці під час онлайн-трансляції. Вона назвала Ніцой "псевдописьменницею".

Також Знай.uа писав, що приїзд прем'єр-міністра Японії Сіндзо Абе в Москву гостро потролила популярна українська журналістка Яніна Соколова. У своїй вечірній програмі українська журналістка особливу увагу звернула на екскурсію, яку для японського високопоставленого чиновника провели росіяни в Кремлі.