Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський відповість на питання кожного українця

Відомий український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський надав можливість кожному українцю поставити питання, яке найбільше турбує, і отримати на нього відповідь в телефонному режимі.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Укрзалізниця розділить поїзди на класи

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У середу, 13 березня, стало відомо про те, що ПАТ "Укрзалізниця" вирішила змінити підхід до тарифоутворення у пасажирському секторі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії. Так, зараз УЗ працює над удосконаленням системи зміни тарифів на пасажирські перевезення. У компанії вважають, що це дозволить відновити баланс між економічною доцільністю та доступністю для клієнтів.

опалення
опалення

З 1 травня киян доб'ють космічними тарифами на опалення та гарячу воду

Стало відомо, що з 1 травня 2019 року комунальне підприємство "Київтеплоенерго" планує підвищити тарифи на опалення і гарячу воду в столиці. Нові тарифи вже опубліковано на сайті держпідприємства. Так, з 1 травня 2019 року киянам доведеться платити за опалення 1611,58 гривень за 1 Гкал, бюджетні організації заплатять 1822,40 гривень за 1 Гкал, релігійні організації — 1630,73 гривень за 1 Гкал, а інші споживачі — 1813,69 гривень за 1 Гкал.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

У Трампа зглянулися над Україною і запропонували допомогу в наступному році: чого очікувати

У 2020 фінансовому році США планують виділити Україні військову допомогу близько 250 мільйонів доларів. Про це повідомляє Посольство України в США. Зараз вже відомо, що кошти планується виділити в рамках спеціальної міждержавної програми "Ініціатива з безпеки допомоги Україні".

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

У Гройсмана після пенсіонерів взялися за багатодітні сім'ї: перед виборами обіцяють золоті гори

Уряд ухвалив рішення про початок додаткових виплат для багатодітних сімей, починаючи з 1 квітня. Зазначається, що сума доплати становитиме 1700 гривень на місяць, починаючи вже з третьої дитини до досягнення нею шестирічного віку. За словами міністра соціальної політики Андрія Реви державна допомога надаватиметься для поліпшення матеріального стану та створення належних умов виховання.