Відомий український педіатр Євген Комаровський розповів, яким чином Україна може досягти благополуччя.

Про це заявив доктор в ефірі телеканалі "112" в суботу, 16 березня.

Лікар-педіатр Євген Комаровський
Лікар-педіатр Євген Комаровський

"Я лікар. Коли метастази – шансів вилікуватися мало. Але треба лікуватися, хоч діяти у правильному напрямку і знайти собі нормально лікаря. Вже не перша фаза метастаз, вже потрібні радикальні методи. Вистачить вже цяцькатися з ними, треба вирізати. Але не тих, хто говорить інакше, а тих, хто бреше і краде". Дмитро Комаровський

Таким чином Комаровський вважає, що єдиним шансом для України на благополучне майбутнє з'явиться після того, як в країні "виріжуть" всіх тих, хто бреше і краде.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що Євген Комаровський закликав українців з розумом підійти до лікування ГРВІ та інших вірусних захворювань у дітей і чому варто забути про популярні бабусині методи. Мова йде про вживання часнику та цибулі, як натурального засобу боротьби з вірусами.

Про це розповів відомий педіатр у своєму відеоблозі. Зокрема, він закликав не покладатися на псевдолікувальні засоби в лікуванні вірусних інфекцій.

Лікар-педіатр Євген Комаровський
Лікар-педіатр Євген Комаровський

"Ні цибуля, ні часник, ні намиста-амулети не здатні відлякати віруси від вас і ваших дітей. Розставлені по квартирі (приміщень дитячого садка) блюдця з нарізаною цибулею не зменшують ймовірність ГРВІ", – зазначив Комаровський.

Раніше портал писав, врач-педиатр Євген Комаровський опублікував цікавий лист від глядача. Батько тримісячного хлопчика поцікавився, чим можна догодовувати дитину і чи варто давати манну кашу в такому віці.

лікар Комаровський
лікар Комаровський

"Сперечаємося з дружиною про те, що наш тримісячний син смокче тільки мамине молоко. Йому вистачає цього, каже дружина. Але я бачу протилежне — він просить груди кожні півтори години і погано спить вдень, вночі, слава богу, спимо. Я пропоную спробувати дати манної каші рідкої, але дружина не погоджується", - йдеться в листі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Комаровський поснив, чому варто забути про догодовування дітей манкою.

Також Знай.uа писав про те, що яким повинен бути, за словами Комаровського, фізичне навантаження на дітей.