У Вінниці не так давно пройшло судовий розгляд у зв'язку з крадіжкою 3 банок лососевої ікри в супермаркеті АТБ. Злодієві - вихованцю інтернату - дали досить суворе покарання у вигляді 4,5 років позбавлення волі. Прокурор з цим згоден не був і подав апеляцію, на продовження рядок ув'язнення до 5 років. Вся ситуація дуже бурхливо обговорювалася в соціальних мережах:

"Так, так. Ікра це саме той продукт, який крадуть від відчаю. Для мене будь-злодій є злодієм.", "Сьогодні ікра.... завтра телефон у мами чиєїсь.", "Закон повинен бути для всіх, а не вибірково", "...Якщо одні злочинці крадуть мільярди і їх не карають, то це дозволяє іншим злочинцям робити дрібні злочини? Ні? Тоді не змішуйте мухи і котлети. Ця людина - злочинець, повинен понести покарання незважаючи на те, що хтось інший його уникнув.", "Висновок Один-красти треба мільйони", "Хворе суспільство.. Так працювати треба-але робота не завжди є.. він вкрав не Пиво. А ЇЖУ! У 21 СТОЛІТТІ-вкрав їжу!", "Красти у бізнесменів і в держави - це різні поняття!))) Вкрав у бізнесмена - сів до в'язниці, вкрав у держави - розбагатів!))) А хто розбагатів вкравши у держави - став бізнесменом у підсумку!))) Висновок - не кради у злодія, а то сядеш в тюрму!)))".

Блогер Данило Яковлєв опублікував на своїй сторінці в Фейсбук гнівний пост на цей рахунок:

Справедливість по — Українські! У Вінниці чоловіка, який вкрав 3 банки ікри в АТБ, посадили на 4,5 роки! А потім...

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Geplaatst door Данило Яковлев op Dinsdag 19 maart 2019

"Просто нещодавно спіймали заступника прокурора Вінниці на хабарі в 5000 $, а відпустили за штраф у розмірі максимальної суми, передбаченої санкцією ч. 2 ст. 369-2 КК України (зловживання впливом) - 25 500 грн. «Чесний» прокурор заробив 110 000 грн ...
Звичайних громадян садять моментально за банку ікри, а дітей високопоставлених посадових осіб не можуть посадити за пограбування армії на сотні мільйонів гривень!" - пише Данило.

Він нагадує, що зовсім нещодавно провели реформу прокуратури і навіть змінили символіку, щоб "відрізнятись від "попередників"

Нагадаємо, що в Києві обстріляли будівлю Голосіївського суду.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що завалився популярний ТЦ: сотні людей під завалами.