Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський пояснив українцям, як повертатиме Донбас

Відомий український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський розповів, як вирішуватиме головну проблему України — війну з Росією. Зеленський вважає, що проблему окупації Донбасу треба вирішувати дипломатичним способом. Про це він розповів в інтерв'ю в Програмі "Інтерв'ю" з кандидатом у президенти" на телеканалі ICTV.

аптека
аптека

Ціни на ліки в Україні стрімко злетіли, нові цифри шокують

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В Україні піднялися ціни на ліки. Вони подорожчали в середньому на 0,8% за місяць. Про це свідчать дані державної статистики. За даними відомства, подорожчали як вітчизняні, так і імпортні ліки.

Наприклад, у лютому 2019 року, порівняно з січнем, антибіотики вітчизняні подорожчали на 0,9% - до 16,5 грн за 10 таблеток, капсул. Антибіотики імпортні — на 0,3%, до 106,1 грн за 10 таблеток (капсул).

пенсії в Україні
пенсії в Україні

Українським пенсіонерам пообіцяли надбавку перед виборами: вже 25 березня

У березні і квітні нинішнього року 2,1 мільйона пенсіонерів по всій Україні отримають одноразову компенсацію до пенсії в розмірі 2410,17 гривень. Всі ті пенсіонери, які мають великий стаж, але отримують мінімальну пенсію, повинні отримати компенсацію за березень. Це пообіцяв чинний президент України Петро Порошенко на засіданні Ради національного розвитку Чернівецької області.

Новий Титанік терпить лихо: майже півтори тисячі пасажирів не можуть дістатися до берега

Круїзний лайнер Viking Sky тоне в Норвегії. У літака відмовив двигун, і втративши хід, корабель почав тонути. Хвилі несуть його до берега. На місці працюють рятувальні вертольоти — їм потрібно евакуювати 1300 пасажирів. На березі розгорнуто табір для евакуйованих.

курс валют
курс валют

Курс валют на 24 березня: хитке перемир'я між доларом і гривнею обрадує всіх

Національний банк України (НБУ) оприлюднив офіційний курс валют на 25 березня 2019 року. Так, порівняно з показниками за попередній банківський день, курс долар впав на 29 копійок і зупинився на показнику 26,96 грн/долар. Про це свідчать дані на сайті регулятора.