У вівторок, 26-го березня, 8-річний житель Подольська помер в лікарні під час операції з видалення аденоїдів.

Про це повідломляють ЗМІ.

Спочатку здавалось, що операція пройшла нібито нормально, проте дитина так і не вийшла з наркозу після оперативного втручання.

Проте причиною трагедії експерти вже називають ймовірну помилку анестезіолога. При цьому вони не виключають й іншу причину смерті дитини. Серед яких наявність у хлопчика невиявлених раніше паталогій, несумісних з операцією під загальним наркозом.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На данний момент поліція вже розпочала офіційне розслідування. Тіло дитини було доставлено до Одеси для проведення судмедекспертизи щодо визначення причини смерті.

"Поліція забезпечить об'єктивне розслідування цієї справи", - запевнив начальник Котовського райвідділу поліції Микола Піщанський.

Варто нагадати, що літній чоловік із синдромом Дауна помер через 20 днів перебування в лікарні від нестачи харчування.

Британець Джузеппе "Джо" Улері (61 рік) не отримав належного догляду після того, як у лютому 2016 року поступив у лікарню швидкої допомоги Дідсбері через нещасний випадок.

Чоловік впав і отримав множинні переломи: тазу, зап'ястя і шиї. Тому лікарі наполягали залишити пацієнта на стаціонарі. Поки чоловік перебував у госпіталі, у нього були проблеми з харчуванням.

Нагадаємо, у колумбійському місті Калі 32-річна жінка та за сумісництвом багатодітна матір померла від тривалого заняття сексом зі своїм партнером.

Як повідомляв "Знай.ua", російську співачку Юлію Началову, яка померла 16 березня, можна було врятувати. Але артистка відмовлялася від операції, яка могла її врятувати.

Також "Знай.ua" писав, що лікар російської співачки Юлії Началової заявив, що 38-річна артистка померла випадково. Шуров наголосив, що все, що сталося з зіркою - "фатальна випадковість". Лікар розповів, що ще шість місяців тому він лікував Началову і їй було краще.

НАБУ відновить справи проти корупціонерів Порошенко після перемоги Гриценко