Листоноша з Британії пережив клінічну смерть. Вона тривала понад 20 хв. Лікар вже навіть розпорядився відвезти його тіло до моргу, та коли медсестри його везли, він ворухнувся, а серце забилося.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Хоао Араухо з британського графства Глостершир пережив серцевий напад. Його відправили до місцевої Королівської лікарні. Лікар заявив, що чоловік не виживе, адже він занадто довго перебував у стані клінічної смерті. Він пояснив це тим, що через брак кисню його мозок зазнав незворотних змін.

Однак медсестри, які везли його тіло до моргу помітили, як чоловік ворухнувся. Вони виявили, що у нього б'ється серце. Замість моргу Хоао Араухо відправили до реанімації. Він пролежав у комі 3 дні, а потім прийшов до тями.

Пілся коми у чоловіка були провали у пам'яті, але вже за 3 тижні він повністю одужав і його виписали з лікарні. Згодом листоноша повернувся на роботу.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Лікарі досі не можуть знайти логічне пояснення тому, що сталося з Хоао Араухо. Чоловік постійно відвідує медичний заклад, де проходить плановий огляд. Кожного разу медпрацівники, які його пам'ятають, зустрічають Араухо словами: "Чудо-людина повернулася!".

Ця неймовірна історія трапилася 10 років тому, у 2009. Та це не перший раз, коли 48-річний працівник пошти обманув смерть.

У 2005 році він вижив в серйозному ДТП, не дивлячись на те, що втратив 90% крові, отримав безліч переломів і пошкодив внутрішні органи, включаючи печінку. Лікарі говорили, що він не переживає операцію, а якщо зможе, то не буде більше ходити та рухати ногами. Але він вижив і повністю одужав.Про ту аварію йому зараз нагадують лише десятки шрамів на тілі.

Нагадаємо, що Янукович-молодший живий: з'явилися докази "воскресіння" сина президента-втікача.

Як повідомляв портал "Знай.ua", японські вчені спробували воскресити мамонтів, і ось що вийшло.

Також "Знай.ua" писав про те, що у Китаї перший собака-клон вже почав підготовку до служби в поліції: фото.