Погода до кінця весни: стихія відкладе пляжний сезон надовго

Другий і третій місяці весни в Україні будуть досить теплими, також варто чекати рекордних стрибків. Опадів буде не багато у квітні, однак травень буде багатим на дощі.

Про це розповіла Вазіра Мартазінова, завідувачка відділом кліматичних досліджень і прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту.

Результат здивує всіх: астролог передбачив результат виборів президента, Україна завмерла в очікуванні

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще
Найбільші шанси на перемогу на майбутніх президентських виборах у Володимира Зеленського, в чому переконаний відомий астролог Влад Росс, про що він розповів в інтерв'ю Фактам.

Під Одесою звичайна процедура у лора закінчилася загибеллю маленького хлопчика

У вівторок, 26-го березня, 8-річний житель Подольська помер в лікарні під час операції з видалення аденоїдів. Спочатку здавалось, що операція пройшла нібито нормально, проте дитина так і не вийшла з наркозу після оперативного втручання.

ПриватБанк
ПриватБанк

Приватбанк масово блокує клієнтські рахунки. З початку року було заблоковано транзакцій на загальну суму 880 мільйонів гривень. Наголошується, що ці рахунки названі незаконними і сумнівними.
"Більшість заблокованих за нормами фінмоніторингу транзакцій — це операції, пов'язані з незаконним переведенням або схемні операції з легалізації грошових коштів", — кажуть в Приватбанку.

Суму блокувань поки немає з чим порівняти. Оскільки Держфінмоніторинг ще не опублікував звіт за 2019 рік.

Напівгола Каменських забула про Потапа в обіймах знаменитого музиканта

Відома українська співачка Настя Каменських, яка останнім часом "мітить" на латиноамериканський ринок, випустить ремікс на пісню Peligroso зі співаком De La Ghetto. Настя Каменських часто зізначається, що головна мета її кар'єри - отримати престижну музичну премію Греммі.