На днях Україну шокувала новина про смерть 8-річного хлопчика в лікарні під Одесою під час операції з видалення аденоїдів. У резонансній справі з'явилися нові подробиці, а лікарі продовжують працювати на колишніх місцях. Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Лікарі, які потрапили в скандал зі смертю дитини, продовжують працювати і виконувати свої службові обов'язки. Самі медики запевняють, що перед оперативним втручанням зробили всі необхідні аналізи, згідно з яким протипоказань для операції не було.

У лікарні на даний момент проводять службове розслідування. При цьому лор-лікар анестезіолог, які безпосередньо проводили операцію, не відсторонені від своїх службових обов'язків.

Батьки хлопчика, який помер на операційному столі, звинувачують лікарів у цій трагедії.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Підозрюю, що це передозування. Внаслідок цього зупинилося серце. З ним в палаті теж лежав хлопчик. Йому зробили першу операцію, він вийшов з анестезії через шість годин", - розповідає тітка хлопчика Людмила Паламарчук.

За фактом смерті хлопчика відкрито кримінальне провадження. Вирішальними в цій історії стануть результати судмедекспертизи.

Раніше повідомлялося, що причиною трагедії експерти вже називають ймовірну помилку анестезіолога. При цьому вони не виключають і іншу причину смерті дитини. Серед яких наявність у хлопчика невиявлених раніше патологій, несумісних з операцією під загальним наркозом.

Нагадаємо, на Луганщині горе-мати влаштувала немовляті самосуд. Жінка спробувала пояснити свої дії несподіваним способом.

Як повідомляв Знай. ua, під Одесою звичайна процедура у лора закінчилася загибеллю маленького хлопчика. Тіло дитини терміново відвезли до обласного центру для проведення експертизи.

Знай. ua писав, що десятирічний школяр покінчив з собою через жорстокої цькування. Хлопчик просто втомився, він втомився це терпіти, і він відчував, що його загнали в кут.