З 1 квітня багатодітним сім'ям почали давати щомісячну допомогу

З 1 квітня українці зможуть отримати соціальну допомогу на дітей, які виховуються в багатодітних сім'ях. Міністерство соціальної політики України вже почало приймати заяви на виплату такої.

"1 квітня 2019 року урядовим рішенням з метою поліпшення матеріального становища багатодітних сімей, створення умов для виховання дітей, які виховуються в таких сім'ях, введено новий вид соціальних виплат — допомоги на дітей, які виховуються в багатодітних сім'ях", — йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В Тернополі розбушувалася вогняна стихія: по околицях гуляє чорний дим

За тернопільським озером (з боку с. Біла) видно чорний дим. Про це розповів Олег Різник у своєму Facebook. Великий стовп диму вітер "гонить" на околиці.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Спочатку вони сміються над тобою, потім ти перемагаєш

Шоумен і керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський переміг у першому турі виборів президента України. Хоча до його звернення на Новий рік ніхто не знав точно, чи буде він подавати свою кандидатуру на виборах. У той же час соціологи почали включати шоумена Володимира Зеленського закриті заміри рейтингу ще в 2017 році. Про це в ефірі Hromadske повідомив заступник директора соціологічної групи Рейтинг Любомир Мисів.

комуналка
комуналка

Лікарні, дитсадки та школи відключать від найважливішої комунальної послуги

Опалювальний сезон вже завершили в трьох містах України. Зокрема, опалення відключили в Одесі, Херсоні та Дніпрі. Про це повідомили прес-служби міських рад цих міст. У неділю, 31 березня, закінчився опалювальний сезон для загальноосвітніх навчальних закладів, дитячих навчальних закладів, закладів охорони здоров'я, культури і спорту, житлового фонду, підприємств і організацій в Херсоні. Так, саме це місто стало першим в Україні, де відключили газ.

Фаворит Зеленського кинув виклик Притулі: "Я йду, а ти?"

Відомий український співак і лідер популярногу гурту "Антитіла" Тарас Тополя заявив про своє бажання балотуватися в депутати Верховної Ради України. Відповідне повідомлення він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook. При цьому Тарас Тополя запитав у телеведучого Сергія Притули, чи не збирається і він стати нардепом.