В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун не залишилася осторонь від "баттла на пробірках" і розповіла, що для Порошенка і Зеленського було б правильнішим.

Про це повідомляють ЗМІ.

За словами Супрун задля ідеальної перевірки кандидати у президенти повинні були здати всі необхідні аналізи у Національному антидопінговому центрі. За словами Супрун саме там знаходиться єдина в Україні лабораторія, яка виявити наркотики в організмі людини.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

"Насправді, найкраще місце, яке може показати, чи є довгострокове зловживання або використання наркотиків, - наш антидопінговий центр, тому що в Україні це єдина лабораторія, яка може це виявляти і має довіру Міжнародного олімпійського комітету. Те, що відбувається в інших лабораторіях, я не можу коментувати, мене там не було", - повідомила глава МОЗ.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Крім того вона додала, що кров та сеча може показати результати лише за останні кілька тижнів, ці аналізи не перелбачають великий проміжок часу. За її словами, такі аналізи не є звичайною річчю в інших країнах.

Варто нагадати, що медичні аналізи кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського продовжують залишатися однією з головних тем в інформпросторі та обростати новими подробицями.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Як з'ясувалося, до однієї з клінік, яка брала участь у заборі біоматеріалу чинного президента, може бути причетний Борис Ложкін – екс-глава Адміністрації Президента Порошенко і його давній бізнес-партнер.

Нагадаємо, відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал зі здачею аналізів кандидата в президенти Володимира Зеленського в лабораторії "EvroLab".

Як повідомляв "Знай.ua", на думку відомого українського аналітика Юрія Романенка, Святослав Вакарчук - сумний клоун виборчої кампанії 2019 року. Схоже, що відомий співак дуже хотів спробувати себе в ролі президента, але сміливості не вистачило.

Також "Знай.ua" писав, що спікера передвиборного штабу Володимира Зеленського Дмитра Разумкова розповів, що до майбутніх дебатів кандидат у президенти планує презентувати свою команду, з якою працюватиме в разі перемоги.

Зеленський легко переможе Порошенко на дебатах по приколу - Пальчевський