Зірки пророкують українцям значні зміни в ситуації на Донбасі вже через кілька років.

Про це розповів астролог Влад Росс.

За його словами тема введення миротворчої місії на Донбасі дещо стихла через проведення в Україні виборів президента Проте саме вони можуть кардинально змінити ситуацію.

війна на Донбасі
війна на Донбасі

"З великою ймовірністю сьогодні можна прогнозувати, що на Донбасі в найближчі роки таки з’явиться миротворчий контингент. Швидше за все, це станеться в середині або в другій половині 2020 року", – зазначив астролог.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Росс зазначив, що саме 2020 рік буде переломним в історії України.

"У 2021-му навряд чи в Україні ще буде тривати війна. Саме в цей час буде цикл Білого Місяця. Білий Місяць – це дуже милостива планета в астрології. Вона – ознака того, що нарешті має засяяти розум, це блага вість від Бога", – розповів астролог.

За словами астролога вже у 2021 році в Україні повинна припинитись війна і головну роль у цьому повинні відіграти саме миротворча місія.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

"Так що в 2021 році, за моїми оцінками, в Україні вже точно не буде війни, стрільби, жертв. А це станеться саме завдяки появі на Донбасі миротворчого контингенту в блакитних касках", – резюмував він.

Варто нагадати, що США будуть співпрацювати з будь-яким президентом України, незалежно від того, хто переможе на президентських виборах.

Зокрема, Курт Волкер відзначив, що США продовжать плідну співпрацю з будь-яким президентом України, якого оберуть на прийдешніх виборах.

Нагадаємо, колишній головнокомандувач Сухопутних військ Польщі Вальдемар Скшипчак вважає, що США можуть застосувати обмежений ядерний удар по військах РФ, якщо та вторгнеться до Польщі.

Як повідомляв "Знай.ua", один із бойовиків Путіна, які воюють проти українців на Донбасі, похизувався історією своїх звірств на окупованій території.

Також "Знай.ua" писав, що Російська Федерація все ще може влаштувати повноцінне вторгнення на українську територію під приводом "захисту народу від кровопролиття".

Зеленський легко переможе Порошенко на дебатах по приколу - Пальчевський