Володимир Зеленський пояснив, як закінчити війну на Донбасі

"Війна з Росією. Тому потрібно говорити з Росією, однозначно говорити, повинні бути переговори і дипломатичний формат розмови з Росією в присутності представників західних", - зауважив Зеленський.

Кандидат у президенти Зеленський чітко відповів, що готовий до переговорів з Путіним.

Володимир Зеленський

Українцям перерахують прожитковий мінімум

До 1 липня показник прожиткового мінімуму для працездатного становить 1853 грн, а ставка - 185,3 грн. Після першого липня прожитковий мінімум становитиме 1963 грн, а ставка – 196,3 грн.

Розмір податкової соціальної пільги залежить від прожиткового мінімуму.Згідно із законом, українець, який отримує не більше прожиткового мінімуму для працездатного, має право платити тільки частину податків. Це означає, що дохід, з якого сплачується внесок, зменшується як мінімум на 50% прожиткового мінімуму. Зара це 459 тис. грн.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

гроші

Сім кіл пекла для водіїв у травні

1 травня в Україні зміняться правила технічного огляду автомобілів. Також у травні закінчується термін розмитнення євроблях, коли водії можуть зробити це без штрафів, після чого їх ловитимуть навіть вдома.

автомобілісти

Землян попередили про нелюдські випробування на Великдень

Конспірологи регулярно висувають різні теорії кінця світу. Земля може бути знищена після нападу прибульців, смертоносної планети Нібіру, переохолодження або техногенної катастрофи – точно не знає ніхто. Багато астрологи вважають, що на Великдень, 28 квітня на Землі станеться Апокаліпсис.

апокаліпсис

Українці підсумували еру президентства Порошенка

Україна стала найбіднішою країною в Європі, так як майже третина населення перебуває за межею бідності. Таке життя по-новому наздогнала українців за помледние п'ять років. Доказ цього опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Михайло Шнайдер, яке він підписав дуже лаконічно: "Ось саме цим відео можна сміливо підсумувати еру правління Петра Олексійовича. Догляньте, будь ласка до кінця."

Петро Порошенко

Дивіться: Чому військові не голосували за Порошенка