Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 9 квітня.

Команда Зеленського терміново звернулася до українців, проти слуги народу готується небачене: відео

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

В команді кандидата в президенти, відомого українського коміка Володимира Зеленського заявили, що біля одного з офісів партії плануються провокації. Так, у столичних вищих навчальних закладах досить активно набирають студентів для участі в сумнівній акції і пропонують за це матеріальну винагороду.

Порошенко або Зеленський: Ляшко зізнався, кого підтримає в другому турі

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Головний радикал України Олег Ляшко заявив, що не збирається підтримувати 21 квітня ні діючого гаранта Петра Порошенка, ні його суперника — коміка Володимира Зеленського.

Про це він офіційно заявив під час виступу з трибуни українського парламенту.

Потужний вибух струсонув Донбас, є жертви

У Донецькій області стався потужний вибух під час розмінування території поблизу водопроводу насосної станції, в результаті якого загинув піротехнік Державної служби з надзвичайних ситуацій. Фатальна трагедія сталася сьогодні, 9 квітня вранці.

Вербна неділя 2019: чого не можна робити в свято

Вербна неділя має перехідну дату, яка залежить від Великого посту. І в цьому році свято будуть відзначати 21 квітня. Свято вважається одним з найважливіших в році, власне кажучи, саме тому воно має безліч різних традицій, прикмет і повір'їв про які ми вже розповіли вам.

Порошенко піде на дебати на "Громадському" 19 квітня

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Петро Порошенко дав офіційну згоду щодо участі в дебатах з Володмиром Зеленським перед другим туром виборів президента України.

"Президент прийматиме участь у дебатах 19 квітня, тому що цього вимагає закон. В законі не написано приходити на стадіон. У нормі закону написано, що передбачено участь у дебатах на Громадському телебаченні… Не виключено, що Порошенко зможе прийти 19 квітня на НСК "Олімпійський", але тільки в тому випадку, якщо у нього буде вільний час від виконання обов'язків", - заявив спікер штабу Порошенка Олег Медведєв.