Скандальний міський голова Дніпра Борис Філатов в коментарях в соціальній мережі Facebook вступив в словесну перепалку і образив користувача соцмережі Дарину Воронцевіч, яка назвалася "племінницею" олігарха Ігоря Коломойського.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що сама публікація вже видалена з особистої сторінки Дніпровського голови, проте завбачливі користувачі мережі зробили скріншоти та активно діляться листуванням.

Борис Філатов
Борис Філатов

Відомо, що у коментарях під одним із постів дівчина запропонувала Філатову "покаятись" та попросити пробачення за те, що він публічно агітував за чинного президента Петра Порошенка.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ігор Валерійович добрий, він все зрозуміє, і президент Зеленський вас великодушно пробачить. І все - не треба ніяких нових майданів і переворотів", - написала вона.

У свою чергу міський голову запропонував їй відповісти у "стилі Коломойського та Вови".

скріншот

"Так, тебе, м@ндовошка, ніхто не питав. Ти хто така взагалі, щоб мені поради давати? І коли відкриваєш свій поганий рот, то повинна розуміти, що може відразу прилетіти, як мріяла", - відповів Філатов.

При цьому вже пізніше дівчина назвалась племінницею українського олігарха Ігоря Коломойського.

"Я племінниця Ігоря Валерійовича, хотіла вам порадити, як краще вчинити (на мій погляд). Дуже шкода, що вам моя порада не припала до душі, і ви почали з образ", - зазначила дівчина.

Варто відзначити, що за інформацією ЗМІ у Дніпрі не проживає племінниця Ігоря Коломойського, тому можна вважати, що це був такий собі тролінг чинного мера.

Нагадаємо, жителі Києва виявили в своїх будинках провокаційні листівки про "наркомана, який може стати наступним президентом".

Як повідомляв "Знай.ua", чинний президент України Петро Порошенко заявив, що за всі 35 років шлюбу його дружина Марина не бачила свого чоловіка в стані алкогольного сп'яніння. Проте, одного разу все ж це було ще до весілля.

Також "Знай.ua" писав, що губернатор Одеської області Максим Степанов опублікував незвичайне фото у своїх соцмережах з тегом #чеснівибори.

Зеленський переможе, рейтинг Порошенко вже не врятувати - Разумков