Родина з Києва знайшла у банці консервованих баклажанів шпильку для волосся.

Про це йдеться в сюжеті одного з телеканалів.

Наразі вже відомо, що "додатковий інгрідієнт" побачили вже на дні банки і, на щастя, ніхто не з'їв. Про свою знахідку користувачі мережі написали пост.

У свою чергу журналісти взялись розповісти українцям, як у подібних випадках поводитись та змусити продавців повернути гроші.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто нагадати, що фахівці пояснили українцям, як серед безлічі пропозицій вибрати якісну і безпечну питну воду, на що звертати увагу при покупці і як захищати свої права, якщо ви стали жертвою обману.

Якщо ви вважаєте, що ймовірність заразитися кишковою паличкою, гепатитом і тиф – нульова, тому що ви не п'єте воду з-під крана, а користуєтеся послугами доставки або купуєте воду на розлив, то, на жаль, вас це стосується в першу чергу.

Нагадаємо, регулярне вживання м'яса може призвести до передчасної смерті. Як показало нове дослідження Університету Східної Фінляндії, раціон харчування, багатий на тваринний білок і м'ясом, зокрема, шкідливий для здоров'я. Вчені заявляють, що м'ясоїди піддавалися більшому ризику смерті, ніж чоловіки, харчування яких було більш збалансованим з точки зору джерел білка.

Як повідомляв "Знай.ua", вчені попереджають всіх любителів біодобавок, що найкращий спосіб отримати поживні речовини та вітаміни — збалансована дієта. Дослідники з Тафтського університету виявили, що натуральні поживні речовини асоціюються з більш тривалим життям, чого не можна сказати про біодобавки

Також "Знай.ua" писав, що нещодавно дослідники оприлюднили шокуючі дані, згідно яким в 2017 році майже 11 мільйонів смертей, а це 22 %, були пов'язані з незбалансованим харчуванням. Автори, таким чином, відзначають небезпеку нездорового харчування для ризику передчасної смерті від різних захворювань.

Порошенко в агонії, а Зеленський проводить неймовірну кампанію - Чаплига