Перед другим туром виборів все ніяк не вщухають різного роду скандали і провокації. Виступ Петра Порошенка на його сольних дебатах став справжнім хітом минулих вихідних, який показав, як гарант вміє співати.

Своєрідним нагадуванням про те, як відомі депутати намагалися приписати серіалу "Слуга народу" агітаційну забарвлення, стало повідомлення про те, що в день тиші, 20 квітня, коли заборонена будь-яка агітація, відбудеться відкриття світломузичного фонтану Roshen у Вінниці.

Також, оголосили список артистів, які прибудуть на таке значуще не тільки для міста, але і для Петра Олексійовича, подія.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Розважати публіку у день тиші будуть вже відомі і вподобані прихильниками Порошенка учасники групи Kozak System, які вже встигли зарекомендувати себе і на Національному відборі на Євробачення в 2018 році.

Вартовими сцени також стануть гурт ТіК, який з часів Помаранчевої революції їздить по всіх концертах "благодійних організацій", доводячи, що музика поза політикою. Спочатку, музиканти виступали на мітингах Юлії Тимошенко.

Не стане винятком і Фома з групою "Мандри", адже без них не обходиться жоден агітаційний мітинг Петра Олексійовича і в останній раз вони виступали у Вінниці 27 березня в ході передвиборної зустрічі гаранта з городянами.

Лідер групи у свій час виступав за Віктора Ющенка і заявляв, що це для нього не стільки заробіток, як можливість висловити свою позицію.

До компанії приєднаються також менш відомі Тарас Петриненко, Марія Бурмака, Тарас Чубай та гурт "Плач Єремії".

Нагадаємо, Українцям розповіли, що Зеленський буде робити з Донбасом і НАТО

Як раніше повідомляв Знай.ua, Президент Франції розкрив деталі розмови з Зеленським

Також портал Знай.ua писав про те, що Порошенко терміново звернувся до Зеленського